Quantcast

Άρσεναλ και Σίτι κόβουν το Νησί στα δύο στο μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα λογαριασμών της φετινής Premier League

Το ματς της χρονιάς σήμερα στο Λονδίνο

Ορέστης Ιστικόπουλος

15 Φεβρουαρίου 2023

Μπορεί το Champions League να είναι και πάλι εδώ, όμως το ματς της ημέρας δεν αφορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πως γίνεται αυτό; Όταν η πρώτη και η δεύτερη ομάδα της Premier League συναντιούνται για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Άρσεναλ και Σίτι ξεκίνησαν με εντελώς διαφορετικές φιλοδοξίες τη χρονιά, όμως βρέθηκαν να διεκδικούν τον ίδιο στόχο. Το τρόπαιο του πρωταθλητή. Δεν ξέρουμε αν έβλεπες μια από τις δύο ομάδες για να το σηκώσει στις αρχές της χρονιάς, πάντως έχεις την ευκαιρία να το κάνεις τώρα μέσα από τις επιλογές που σου δίνει η Stoiximan.

Η Άρσεναλ είναι η μεγάλη έκπληξη της σεζόν, αφού κανείς δεν την υπολόγιζε για διεκδικήτρια. Ο Αρτέτα έχει φτιάξει ένα die hard σύνολο που αρνείται να αποχωριστεί την κορυφή. Παρόλα αυτά το λονδρέζικο τρένο έκανε δύο απρόσμενες στάσεις απέναντι σε Έβερτον και Μπρέντφορντ και δε δείχνει σε καλό φεγγάρι. Απέναντι της το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα που έχει σαρώσει τα πάντα στο Νησί τα τελευταία χρόνια και φιλοδοξεί να συνεχίσει έτσι. Η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για τα κάπως θολά οικονομικά της και θέλει να κλείσει στόματα εντός γηπέδου. Ο νικητής από τη μάχη του Emirates θα αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα τίτλου και οι αποδοσάρες της Stoiximan σου επιτρέπουν να αποφασίσεις εσύ ποιος θα βρεθεί στον παράδεισο της νίκης και ποιος στην κόλαση της ήττας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet