Το μεταξύ τους μπιφ από το 2020 συνεχίζουν Παρί και Μπάγερν στην πιο αστεράτη ματσάρα των νοκ άουτ του Τσου Λου

Μην πείτε ότι δεν σας έλειψε

Ορέστης Ιστικόπουλος

14 Φεβρουαρίου 2023

Είναι αυτή η εβδομάδα του χρόνου που το Champions League επιστρέφει στις ζωές μας μετά ένα μια διαχειρίσιμο διάστημα απουσίας. Η Stoiximan μας κράτησε καλή παρέα δίνοντας ατελείωτες επιλογές τόσο για τα παιχνίδια του Μουντιάλ, όσο και για εκείνα των εθνικών πρωταθλημάτων και ακριβώς το ίδιο σκοπεύει να κάνει και με την επανέναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης η οποία μας υποδέχεται με σοβαρό ντέρμπι. Παρί και Μπάγερν είναι δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κούπα και η διασταύρωσή τους στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ μοιάζει κάπως πρόωρη. Εμάς βέβαια καθόλου δεν μας χαλάει να δούμε μια τέτοια ματσάρα με το καλημέρα.

Μπάγερν και Παρί βρίσκονται σε περίεργη φάση κα όποια από τις δύο αποκλειστεί θα έχει μπόλικη γκρίνια και μουρμούρα να διαχειριστεί. Μέσα σε όλα οι δύο ομάδες έχουν ανοίξει ένα μπιφ που ξεκινά από τον τελικό του 2020 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Εκεί η Μπάγερν κέρδισε και πήρε το τρόπαιο, με την Παρί να παίρνει εκδίκηση την επόμενη χρόνια πετώντας έξω τους Βαυαρούς στα προημιτελικά. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που συναντιούνται τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ο νικητής θα πάρει κεφάλι στο μπιφ. Η Stoiximan θα είναι ξανά εκεί και με τις αποδοσάρες της σου επιτρέπει να διαλέξεις εσύ τον νικητή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet