O Ρουμπάμπας να γυρίσει ανάποδα δεν χάνει η Λίβερπουλ από την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Πληγωμένο θηρίο στο κλουβί η Λίβερπουλ, τέτοια ματς περιμένει να κάνει το ριστάρτ

Γιάννης Καραμίχος

8 Οκτωβρίου 2022

Το αγαπημένο μας ντέρμπι στην Αγγλία και η αγαπημένη μας στοιχηματική συγκυρία. Μια μεγάλη ομάδα που μέχρι πρότινος βολόδερνε στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και τώρα πάει τρένο, αναμετριέται με μια άλλη μεγάλη ομάδα που μέχρι πέρσι σκορπούσε τον τρόμο και την δεδομένη στιγμή την έχει πάρει η κατηφόρα. Και φυσικά μιλάμε για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Λονδίνο ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Λίβερπουλ, πεδίο δόξης λαμπρόν για το ποδόσφαιρο και τους φίλους της Stoiximan.

Κι αναρωτιέστε τώρα όλοι. Γιατί είναι η αγαπημένη μας στοιχηματική συγκυρία η συγκεκριμένη; Το λοιπόν. Όταν μια μεγάλη ομάδα σαν την Λίβερπουλ βρίσκεται σε μουντ πληγωμένου θηρίου στο κλουβί, περιμένει τέτοια μεγάλα ματς να ανακάμψει. Δεν θα την δεις να βγάζει τα απωθημένα της στην Μπράιτον, ούτε να κάνει το ριστάρτ της παίρνοντας ένα διπλό σε μια ράντομ έδρα. Η Λίβερπουλ πρέπει να δείξει ότι είναι ΕΔΩ και υπάρχει, κερδίζοντας ένα μεγάλο ντέρμπι με την πρωτοπόρο και βροντοφωνάζοντας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κι έχει όλα τα φόντα για να το κάνει.

Aγωνιστικά δε να το δει κάποιος, δεν υπάρχει πιο συμβατός αντίπαλος στην φιλοσοφία της Λίβερπουλ που να της επιτρέπει να φύγει με το διπλό. Η Άρσεναλ πετάει φωτιές φέτος στην επίθεση, έχει κάνει όλο το νησί να παραμιλάει με την πορεία της, αλλά παράλληλα είναι και μια ομάδα που είναι έτσι δομημένη ώστε να δίνει περισσότερο βάρος στην επίθεση και όχι τόσο στην άμυνα. Και τα οπλοπολυβόλα της Λίβερπουλ μπροστά δεν αστειεύονται αν βρουν κενούς χώρους.

Κυριακή στις 18.30 όλα τα μάτια του φίλαθλου κόσμου στρέφονται στο Έμιρειτς και στην ντερμπάρα της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ, το θέαμα αναμένεται αντάξιο του ποδοσφαίρου και της φιλοσοφίας που πρεσβεύουν αυτές οι 2 ομάδες και η Stoiximan με τις αρχοντικότατες αποδόσεις της υπόσχεται υπεύθυνη διασκέδαση στους μερακλήδες παίχτες της.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet