Game 6 ανάμεσα σε Σέλτικς και Γουόριορς, άρα έτοιμος ο Κλέι Τόμπσον να μεταμορφωθεί σε Τζόρνταν

Και έφτασε επιτέλους η ώρα να λάμψει το άστρο του χιλιοταλαιπωρημένου Κλέι Τόμπσον

THE NEWSROOM

16 Ιουνίου 2022

Μια απίστευτη παράδοση που έχει καταφέρει να χτίσει ο Διόσκουρος του Στέφεν Κάρυ στους Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον, έχει βαλθεί να προδικάσει ένα σωρό κόσμο για την επίδοση του Αμερικάνου γκαρντ στο αυριανό ματς με την Βοστώνη. Ο Τόμπσον όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί στα έκτα παιχνίδια της ομάδας του, είτε σε τελικούς, είτε σε άλλα παιχνίδια των Καλιφορνέζων στα πλέι οφ, όχι μόνο κατάφερνε να δίνει νίκες στους ‘Dubs’, αλλά και να μεταμορφώνεται ο ίδιος σε… Τζόρνταν.

Το έργο του προφανώς δεν θα είναι τόσο εύκολο αν κρίνουμε την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Τόμπσον μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του, πόσο μάλλον αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως απέναντι του βρίσκεται μια ομάδα που η άμυνα της τρώει σίδερα. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν η παράδοση επιβεβαιωθεί και ο Splash Brother του Στέφεν Κάρυ βρεθεί σε γνωστή ημιάγρια κατάσταση, τότε το game 6 των τελικών ίσως και να χαρίσει το πολυπόθητο πρωτάθλημα στους Golden State Warriors (εκτός από πολλή διασκέδαση στους φίλους της Stoiximan).

Για να συμβεί αυτό, οι Warriors πρέπει να εμφανίσουν στο TD Garden το μεντάλιτι του πρωταθλητή που τους έχει δώσει τα 3 δαχτυλίδια σε 5 παρουσίες τους σε τελικούς. Και η Βοστώνη ξέρει καλά πως για να γράψει ιστορία κάνοντας δύο συνεχείς νίκες και να κατακτήσει αυτή το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, οφείλει να δείξει συγκέντρωση και την γνωστή αμυντική σκληράδα που έβγαλε όλη την χρονιά.

Την Παρασκευή τα ξημερώματα στις 04:00 ώρα Ελλάδας, η ματσάρα των Σέλτικς ανάμεσα στους Γουόριορς θα μας κάνει άλλη μια φορά να πάμε στην δουλειά σαν ζόμπι, αλλά τουλάχιστον έχοντας χαρίσει στα ματάκια μας υπερθέαμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Σέλτικς δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα και θα κυνηγήσουν την νίκη ώστε να οδηγηθεί η σειρά σε έβδομο παιχνίδι, όπως και σίγουρο είναι ότι ο Κλέι Τόμπσον θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιβεβαιώσει την φήμη του Game 6 killer. Το αν θα το καταφέρει προσφέρεται σε αρχοντικότατες αποδόσεις στην Stoiximan για τους μυημένους φίλους μας. Επίσης, το ματς θα προβάλλεται με live streaming* από τη Stoiximan, έτσι για να μην ψάχνεστε!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

 

Best of internet