Άρωμα Ουκρανίας φαίνεται ότι θα έχει η φετινή Eurovision, τζάμπα ο κόπος των σέξι Ιταλών

Η πατρίδα της Ρουσλάνα που περνάει δύσκολα αυτή την περίοδο είναι για πλάκα το φαβορί της φετινής διοργάνωσης

THE NEWSROOM

12 Μαΐου 2022

Άλλες χρονιές, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο σύνθετα. Φέτος τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά και η διαβόητη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία φταίει γι’αυτό και επειδή αυτά τα πράγματα έχουν την τάση να ανακατεύονται με οτιδήποτε άλλο, για αρχή η Ρωσία δε θα πάει στη φετινή Eurovision – και αυτό απέχει πολύ από το να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας Θα είναι όμως όλοι οι υπόλοιποι, οπότε οι φίλοι της Stoiximan θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν γούστα επιλέγοντας το δικό σας φαβορί ή outsider!

Και πάλι, ο φετινός διαγωνισμός φαίνεται εξαρχής απίστευτα απλός. Μπορεί το ευρωπαϊκό κοινό να μη μπορεί να χαρίσει στην Ουκρανία την ησυχία της, αλλά μπορεί πολύ εύκολα να της χαρίσει το στέμμα στο Μιλάνο στις 14 Μαΐου – και αυτό ακριβώς λένε τα προγνωστικά. Κυρίες και κύριοι, από ‘δω οι Kalush, καλού(σ) κακού μάθετε τους:

Στο κάτω κάτω, υπάρχει μια παράδοση εδώ: Δε μπορεί να έχετε ξεχάσει τη Μεγάλη Χαν Ρουσλάνα που μας έκανε όλους υπηκόους της το 2004;

Όπως θα θυμάστε, η περσινή χρονιά ανήκε 100% στην Ιταλία και τους Måneskin που έκαναν όλη την ήπειρο να ψάχνει σφουγγαρίστρες. Φέτος, οι Ιταλοί μορφονιοί έχουν πιο διακριτικό παρουσιαστικό και έρχονται με μπαλάντα, όμως ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ σκληρός.

Στα δικά μας, η Αμάντα Γεωργιάδη έχει μια τίμια συμμετοχή που ξέρουμε εξαρχής ότι είναι σαν τις μικρές ομάδα στο ποδόσφαιρο – το καλύτερο που μπορεί να ελπίζει είναι η πεντάδα.

Εν ολίγοις, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Το 2022 στο Μιλάνο βασικά θα υπάρχει η Ουκρανία και κάπου στο background θα υπάρχουν και όλοι οι άλλοι.  Αυτή η πραγματικότητα αποτυπώνεται υπέροχα στο σημείο της Stoiximan – αν τώρα εσείς αισθάνεστε περιπετειώδεις και ψήνεστε να υποστηρίξετε (και να υποστηριχθείτε) κάτι διαφορετικό, με’γεια σας, με χαρά σας!

Best of internet