Quantcast

Τον Άγγελο Χαριστέα θέλει για πρόεδρο της ΕΠΟ ο Κώστας Κατσουράνης

Μένει να δούμε αν έχει δώσει και χαρτάκι με σχετική οδηγία στο Σταύρο Κοντονή, όπως λένε οι κακές γλώσσες

Bobol Gordello

2 Οκτωβρίου 2016

Εκλογές έρχονται όπου να ναι στην ΕΠΟ, μετά από ένα πολυτάραχο καλοκαίρι στα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με συνεχείς αναβολές στην έναρξη της Superleague, έντονο παρασκήνιο, διώξεις για καθοδήγηση αποτελεσμάτων και τα συναφή.

epo-hq-1000

Σε κάτι τέτοιες συγκυρίες είναι που χρειάζεται να τοποθετηθούν οι ψύχραιμες και έμπειρες ηγετικές μορφές και να πάρουν θέση. Και αυτό το γνωρίζει καλά ο Κώστας Κατσουράνης, γι’ αυτό άλλωστε πήρε και θέση για το ζήτημα.

katsouranis-

Στα πλαίσια συνέντευξής του στην εφημερίδα “Δημοκρατία όνομα και πράμα“, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής και μέσος των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ έλαβε θέση γύρω από τις εκλογές της ΕΠΟ και πρόκρινε ως πλέον κατάλληλη λύση για την προεδρεία της τον παλαίμαχο πολιορκητικό κριό των Άρη, Βέρντερ, Άγιαξ, Εθνικής Ελλάδος, Νυρεμβέργης, Λεβερκούζεν, Σάλκε, Αλ-Νασρ, Εβιάν και Παναιτωλικού και νυν επιχειρηματία στο χώρο του hairstyling, τον Άγγελο Χαριστέα.

1361503

Ο παλαίμαχος μέσος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Το ποδόσφαιρό μας δεν έχει οργάνωση, παιδεία και κυρίως ισονομία. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που κατέχουν το άθλημα στις σωστές θέσεις, αλλά παρατρεχάμενοι που δεν έχουν ιδέα. Τα είπα και στον κ. Κοντονή, γιατί δεν αξιοποιείται η ομάδα του 2004. Θα πάρει άλλη ομάδα Ευρωπαϊκό; Στον αιώνα τον άπαντα δεν θα ξαναγίνει. Πού είναι όλοι αυτοί οι παίκτες; Ποιος τους αξιοποίησε; Απορώ γιατί δεν αναλαμβάνει την ΕΠΟ η ομάδα του 2004. Να κάνει τις επαφές με τη FIFA την UEFA, να μπουν κανόνες και να υπάρξει ισονομία από ανθρώπους που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Να μπει πρόεδρος το Χαριστέας. Όχι ο Κατσουράνης, που θα πουν “είναι ΑΕΚ ή Παναθηναϊκός”, όχι ο Νικοπολίδης που θα πουν “είναι Ολυμπιακός”, αλλά να μπει ο Χαριστέας που τον εκτιμάει όλη η Ευρώπη. Τι θα πουν για αυτόν; “Είναι Βέρντερ Βρέμης”;

Αν, δε, επιβεβαιωθούν οι κακές γλώσσες πως στη συνάντησή του με το Σταύρο Κοντονή ο Αχαιός ποδοσφαιριστής έδωσε και χαρτάκι για την ενδεκάδα της ΕΠΟ, τότε διαφαίνεται απίστευτο νέο ξημέρωμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τη δέουσα αντιπολίτευση πάντα, έτσι;

Άγγελε, καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για τη νέο σου πόστο.

cUu0AMl (1)

Best of internet