Quantcast

Επίθεση από χάκερς καταγγέλει ο σύνδεσμος Porto Leone του Ολυμπιακού με ανακοίνωση του

Οι χάκερς ανέβασαν αντιφασιστική ανακοίνωση για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

THE NEWSROOM

20 Σεπτεμβρίου 2016

porto_leone

Επίθεση από hackers που έκαναν takeover τη σελίδα του στο facebook και απέκλεισαν τους διαχειριστές, καταγγέλει ο οπαδικός σύνδεσμος Κερατσινίου του Ολυμπιακού, γνωστός ως Porto Leone. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου, όσες ανακοινώσεις έγιναν από χτες το βράδυ δεν εκφράζουν στην πραγματικότητα το σύνδεσμο και έχουν δόλιο σκοπό να χτυπήσουν τον κόσμο των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου:

Ενημερώνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι από χθες το βράδυ η επίσημη σελίδα του συνδέσμου μας στο Facebook έχει δεχθεί επίθεση από hackers οι οποίοι έχουν πάρει στα «χέρια» τους τον έλεγχό της μπλοκάροντας παράλληλα τους διαχειριστές της και μέλη της Θύρας 7.
Οποιαδήποτε ανάρτηση έχει σημειωθεί από χθες το βράδυ και θα προκύψει από εδώ και στο εξής, ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ από τα μέλη του Συνδέσμου μας.
Η επίθεση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, για αυτό και το ξεκαθαρίζουμε και εφιστούμε την προσοχή στον κόσμο του Ολυμπιακού, με την παρούσα ανακοίνωση.
Θα επανέλθουμε σύντομα με νεότερη ανακοίνωση και πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα.
Από χτες, η σελίδα του συνδέσμου στο facebook έβγαλε συνεχόμενες διαφορετικές μεταξύ τους ανακοινώσεις, οι οποίες καταγράφηκαν από το edit history, μέχρι που έπεσε οριστικά σήμερα και δεν έχει ξανανέβει. Εδώ φαίνονται τα edits:
14359071_10208163381785608_3995318748742509109_n

Για την ιστορία, ο σύνδεσμος Porto Leone είχε αρνηθεί να πάρει σαφή θέση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα το 2013 και είχε δεχτεί σφοδρή κριτική γι’αυτή του την επιλογή, παρότι ο Φύσσας ήταν και Κερατσινιώτης και Ολυμπιακός (σύμφωνα με αντιφατικές πληροφορίες ίσως να είχε υπάρξει και μέλος ή θαμώνας του συνδέσμου) καθώς δεσμεύεται από τη γενική αρχή που έχει υιοθετήσει η Θύρα 7 για “No Politica”, με την έννοια πως ο κόσμος του Ολυμπιακού δε γίνεται να διχάζεται από πολιτικά ζητήματα και πρέπει να έχει στο μυαλό του μόνο την αγάπη του για την ομάδα.

Best of internet