Quantcast

Όσοι έβριζαν σήμερα μάλλον έβριζαν και πριν λίγα χρόνια όταν ήταν αυτός σημαιοφόρος (PHOTO)

Απλά αυτός που έβριζαν τότε τώρα τους έχει γραμμένους εκεί στο NBA που κάνει καριέρα

Bobol Gordello

24 Μαρτίου 2016

Εμείς γενικά ως Luben για τo τσίρκο που λέγεται παρελάσεις δε δίνουμε δεκάρα, για τις στρατιωτικές παρελάσεις δε ακόμα περισσότερο. Το πρόβλημα από την άλλη ποτέ δεν ήταν οι παρελάσεις αυτές καθαυτές, ήταν το απύθμενο πηγάδι εθνικιστικής βλακείας που πλημμύριζε κάθε φορά που κάποιος που δεν έμοιαζε με “εμάς”, τους Ελληνάρες δηλαδή, είχε το θράσος να είναι ψηλός (σαν τους Έλληνες) ή να έχει καλύτερους βαθμούς από τους γεννημένους καθηγητές πανεπιστημίου Έλληνες, και άρα να διεκδικήσει το δικαίωμα να είναι σημαιοφόρος ή παραστάτης του σχολείου του. Όπως έγινε σήμερα, με την κοπέλα που φορούσε μαντήλα.

E, οι ίδιοι άνθρωποι που έβριζαν σήμερα την κοπέλα μάλλον έβριζαν και λίγα χρόνια πριν στον κεντρικό δρόμο του  Ζωγράφου, γιατί μάλλον βλέπανε απλά έναν “αράπη” να βρωμίζει την ελληνική σημαία, όπως θυμήθηκαν εδώ.

6844_10154084455909752_1068507753432736708_n

Όχι ότι φάνηκε πως ήταν μαλάκες επειδή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας ανερχόμενος παιχταράς του NBA πλέον. Θα είχαν τόσο άδικο ακόμα κι αν δούλευε γκαρσόνι στα Σεπόλια. Απλά τώρα είναι τόσο μακριά από αυτούς που δε μπορούν καν μαντέψουν που ακριβώς τους έχει γραμμένους.

Best of internet