Quantcast

Τρελό scouting από Σαββίδη: βλέπει Παπαμιμίκο για πρόεδρο της ΕΠΟ

Οι άξιοι ποτέ δεν χάνονται

Τσαγκ

15 Μαρτίου 2016

 

Τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αντικειμενικα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αν εξαιρέσεις την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη που μας γεμίζουν περηφάνια #NOT έχουμε και την Superleague που δεν την λες και super.

Γι αυτό και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββιδης, σκέφτηκε ότι ο μόνος τρόπος για να βελτιωθεί η κατάσταση είναι να βρεθεί ένας άξιος – άσπιλος νέος με τεχνογνωσία και πάθος για το ποδόσφαιρο στο τιμόνι της ΕΠΟ και αποφάσισε, όπως μας ενημερώνει το sport-fm, να προωθήσει τον πετυχημένο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο, για αυτή την θέση.

 

natos_pali_o_papamimikos_1

 

«Φρέσκο» όνομα που προκαλεί έκπληξη, βγαίνει στην επιφάνεια για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ. Πρόκειται για τον Γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο και όπως αναφέρει στη «Live Sport» ο Σάββας Λιβάνιος προωθείται από κάποιους για να διαδεχθεί τον Γιώργο Γκιρτζίκη στην Ομοσπονδία.

Έχει παίξει στον Ηρακλή, ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων και έχει δηλώσει ότι στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, έχει εκφράσει σχετικά πρόσφατα τη σιγουριά ότι κάποια στιγμή θα ασχοληθεί ενεργά και πάλι με το άθλημα. Από άλλη θέση φυσικά, όχι ως ποδοσφαιριστής.

Δύο στοιχεία που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, είναι ότι πρόκειται για τον σύντροφο της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια (Σαββίδη), αλλά και ότι διατηρεί καλές σχέσεις με στελέχη του Ολυμπιακού. Οπότε, ίσως είναι άτομο αποδεκτό και από τις δύο πλευρές. Και από αυτήν της «συμμαχίας» και από την «ερυθρόλευκη».

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Βέργη στη «Live Sport», o Ιβάν Σαββίδης τον θέλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σκοπεύει να του δώσει κορυφαίο ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θεωρώντας ότι έχει όλο το… πακέτο για να αναλάβει μια τέτοια θέση. Μάλιστα, έχει αποφασίσει ότι θα του κάνει πρόταση και εκτιμά ότι θα πάρει θετική απάντηση. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Θεσσαλονίκης έχει αδυναμία στην ανιψιά του, η οποία σε λίγο καιρό θα παντρευτεί τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

 

 

Ελπίζουμε αν με το καλό γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ ο Παπαμιμικος να αναλάβει όλες τις κληρώσεις και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα της Superleague η Info Solutions.

football ball dresses nz

Best of internet