Quantcast

Πώς θα ήταν επτά διάσημοι ποδοσφαιριστές αν τους στέλναμε πίσω στο χρόνο

Ο ninja Ibrahimovic, ο punk Suarez και άλλοι

Bobol Gordello

23 Ιανουαρίου 2016

Το προφίλ του Dan Leydon, γνωστού εικονογράφου, στο tumblr είναι ό,τι καλύτερο για τους μερακλήδες και τα nerds της στρογγυλής θεάς. Ο εν λόγω κύριος φιλοτέχνησε εφτά σκίτσα που αναπαριστούν γνωστούς ποδοσφαιριστές του σήμερα όπως θα ήταν κατόπιν ενός ταξιδιού πίσω στο χρόνο.

 

Lionel Messi

tumblr_inline_nl3v3iPPmT1r6al7q

Μερακλής ο πεντάκις νικητής της Χρυσής Μπάλας διατηρεί το απαράμιλλο στυλ του και σαν μπαλαδόρος του 19ου αιώνα με το παχύ μουστάκι του και την πίπα στο στόμα που χαρακτήριζε σχεδόν κάθε ποδοσφαιριστή της εποχής.

 

Andy Carroll

tumblr_inline_nl20svRjdI1r6al7q

Το αγαπημένο κριάρι της Premiership, ένας από τους τελευταίους του είδους του στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Εδώ, στην εικόνα, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει (ίσως και το μοναδικό): να παίρνει κεφαλιά με μπάλα χαρακτηριστική των 60s.

 

Harry Kane

tumblr_inline_nl20tloNxw1r6al7q

Από τις αποκαλύψεις των δυο τελευταίων χρόνων, ο επιθετικός της Τότεναμ ταξιδεύει πίσω στις εποχές του Β’ Παγκοσμίου, ως μέλος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) και μάλιστα μπροστάρης του τάγματός του.

 

Emanuel Adebayor

tumblr_inline_nl26hxTVpY1r6al7q

Του Τογκολέζου επιθετικού δεν του ‘λειψε ποτέ το ταλέντο και η ικανότητα στο σκοράρισμα. Μάλλον, πιο πολύ, του ‘λειψαν η διάθεση και το κίνητρο. Μπλαζέ ύφος, ψηλά η μύτη, μεταφέρεται πίσω στο 19ο αιώνα, μεταμορφωμένος σε Γάλλο αριστοκράτη.

 

Steven Gerrard

tumblr_inline_nl5koiWgyB1r6al7q

Σαν τον Messi κι αυτός, πίσω στις εποχές των πρώτων ποδοσφαιριστών, με το τσιμπούκι του, αμέριμνος, χωρίς έγνοια για τακτική, αναζήτηση για overlap και ρόμβους αλλά με το σώμα ελεύθερο να πέσει για τάκλιν από κείνα που λατρεύουν στο Νησί και πόδι έτοιμο να βαρέσει ένα από τα πετυχημένα του τούβλα.

 

Zlatan Ibrahimovic

tumblr_inline_nl5lrnvWkx1r6al7q

Ευλύγιστος και ταυτόχρονα ντερέκι, τεχνίτης και ταυτόχρονα ανίκητος στο παιχνίδι επαφών, ο ιδανικός άνθρωπος για το Bruce Lee, το ιδανικό πρωτοπαλήκαρο για οποιονδήποτε διδάσκει πολεμικές τέχνες στην Άπω Ανατολή.

 

Luis Suarez

tumblr_inline_nl5ljw0oMj1r6al7q

Πού αλλού θα μπορούσε να χει μεταφερθεί ο πιο badass striker των τελευταίων χρόνων από την Αγγλία των Sex Pistols σαν σκληρός πανκάς και τυπικός outlaw;

 

Για περισσότερο ποδοσφαιρικό κάψιμο, πατήστε εδώ.

Best of internet