Quantcast

LUBET: Ο Ιωάννης Τσιλιγγιρης έχει τον τρόπο να πληρώστε τα δίδακτρα του παιδιού σας

Ποτέ ο κουβάς δεν ήταν πιο απολαυστικός

Ιωάννηc

13 Ιανουαρίου 2016

TSIL1

Λοιπόν κατ’ αρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη μας στις εκλογές της ΝΔ και τον Κώστα Μανωλά για τη γέννηση της κορούλας του. Άλλο ένα 3/5 (τρία στα πέντε) είχα το Σάββατο που μας πέρασε και όσοι παίξανε τα 3 σημεία που ήρθαν και κοντράρανε τα 2 που δεν ήρθαν ή όσοι με γράψανε στον πούτσο τους και παίξανε άλλα σημεία που ήρθαν πήγαν ταμείο.

Πάμε στα φρέσκα. Έγκλημα κατά του τζόγου θα κάνετε όσοι δε γραφτείτε στη Novibet, που έχει και ανανεωμένο site, και bonus εγγραφής 100%, και στο casino έχει 4.000.000 (ολογράφως τέσσερα μύρια) τζακπότ στα φρουτάκια Mega Moolah και Dark Knight (και το σημαντικότερο: τα λεφτά σας δεν πάνε στην ΑΕΚ όπως στο Τζόκερ). Γραφτείτε και κονομήστε.

TSIL2

-Έχει κυπελλάκι σήμερα, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ναό της το ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη αναμετρηθεί 2 φορές τον τελευταίο μήνα. Λίγα πράγματα, προτιμώ να δω δελτίο καιρού με τον Θοδωρή Κολυδά και μετά Ραγισμένες Καρδιές στο Mega.

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: under2,5, απόδοση 1,77

 

tsil3

 

-Άλλη μια σημερινή κακοποίηση του αθλήματος θα λάβει χώρα στο Λονδίνο, όπου Τότεναμ και Λέστερ αναμετρώνται για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Φέρανε 2-2 για το κυπελλάκι, είναι κουρασμένες. No-goal.

Τότεναμ – Λέστερ: να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες, απόδοση 2

 

-Μένουμε Αγγλία, εκεί όπου ο Γερμανός Νίκος Καραγεωργίου και η Λίβερπουλ υποδέχονται την Άρσεναλ. Τα πάει περίφημα η Λίβερπουλ απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες καθώς έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς και με Μάντσεστερ Σίτι και με Τσέλσι και με Λέστερ και με Σάντερλαντ. Είναι φτιαγμένη για τα μεγάλα ματς και πιστεύω ότι δεν θα χάσει ούτε σήμερα από τον Κιλότα, ενώ αν καταφέρει να νικήσει θα πλησιάσει το φετινό ρεκόρ των 2 συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ: 1χ διπλή ευκαιρία, απόδοση 1,47 (πολύ καλή απόδοση)

TSIL4

 

-Το τέταρτο σημείο που εντόπισα μετά από επίπονη μελέτη είναι στο ματς της Σαουθάμπτον με τη Γουότφορντ. 1 νίκη και 8 ήττες στα τελευταία 10 επίσημα ματς μετράνε οι γηπεδούχοι, αν δε νικήσουν και Γουότφορντ αλλάζουν επάγγελμα. 2 γκολ τουλάχιστον.

Σαουθάμπτον – Γουότφορντ: over1,5 γκολ γηπεδούχου, απόδοση 2,02

TSIL5

-Στην Ισπανία, η Λας Πάλμας παίζει για το Κόπα ντελ Ρέι απέναντι στην ανεβασμένη Εϊμπάρ στο παραδοσιακό Πλατανιάς – Καλλονή του ισπανικού ποδοσφαίρου. Οι πιο πολλοί θα στηριχτούν στις 3 σερί νίκες της Εϊμπάρ και θα παίξουν διπλό γιαυτό θα πάω με τον άσο. Με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Λας Πάλμας – Καλλονίτσα της Ισπανίας: 1, απόδοση 2,4

 

-Τέλος στο μπασκετικό Ιντερτότο, η Νίζνι υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη 2η αγωνιστική του Top 32 και λογικά θα κερδίσει.

Νίζνι – Μακάμπι: 1, απόδοση 2,65 Άντε, κονομήσατε πάλι τυχεροί.

TSIL6

Best of internet