Quantcast

Τα πιο επικά εξώφυλλα ανήμερα των πιο κρίσιμων αγώνων του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ

Σήμερα ξεκινάει άλλη μια χρονιά χοντρής κονόμας για το Βαγγέλα το Μαρινάκη

Bobol Gordello

16 Σεπτεμβρίου 2015

Οι μεγάλες βραδιές του Γαύρου στα αστέρια ήταν ανέκαθεν από τα αγαπημένα θέματα της συντακτικής ομάδας του Luben. Χωρίς αυτά δε θα χαμε μάθει πόσο καλό μακρινό σουτ έχει ο Μαρέσκα, δε θα χαμε αξιωθεί να δούμε το Γκοβού να σκοράρει σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, δε θα χαμε πληροφορηθεί πως η Νορβηγία έχει κι άλλες ομάδες πέραν της Ρόζεμποργκ (βλέπε Μόλντε), δε θα χαμε ψάξει στο Manager να βρούμε τα attributes του Ματουζάλεμ, δε θα χαμε δει να κάνουν καριέρα τύποι σαν το Σολδάδο.

Σήμερα, λοιπόν, που ξεκινάει άλλη μια χρονιά χοντρής κονόμας για το Βαγγέλα το Μαρινάκη, εμείς θυμόμαστε πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων πριν από μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές της πιο όψιμης ευρωθρυλικής ιστορίας.

133382_b

Έχοντας κερδίσει 1-0 την Άλκμααρ στον πρώτο αγώνα, η ομάδα του Ζίκο ανεβαίνει στη Λιέγη για να σιγουρέψει την πρόκριση κόντρα σε σταχτοπούτα του θεσμού. Μένει με το γοβάκι στο χέρι. Τελικό 2-0.

 

0003

Επιστροφή στα αστέρια μετά από μια χρονιά οφ, με Βαλβέρδε στον πάγκο και Κοστάντσο φύλακα-άγγελο στην εστία. Λούτσο Γκονζάλες στην κλειστή γωνία από το ύψος της μικρής περιοχής και τέζα το καμίνι (τελικό 0-1).

 

20008

Ξεκίνημα στη μετα-Βαλβέρδε εποχή με Ζαρντίμ στο Καραϊσκάκη και αντίπαλο τη Σάλκε, δευτεραθλήτρια Γερμανίας. Τρομακτικό ντεμπούτο Μανωλά, γκολ Αμπντούν και τελικό 1-2 αντί για 1-5.

 

18222711

Ανανεωμένος Γαύρος με Βάις στα φτερά, Τσόρι στο 10, κούνελο Σαβιόλα στην κορυφή και στυλάτο Μίτσελ στον πάγκο. Οι Γάλλοι της Παρί θυμήθηκαν ότι “εδώ είναι Πειραιάς” και το έκαναν όπως η Λυών το 2005. Ακριβώς όμως. Τελικό 1-4.

 

19785647

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από επικό μεθύσι με Ατλέτικο Κερατσινίου και ανεβαίνει Σουηδία να σφραγίσει εισιτήρια για 16. Ο Σουηδός τεχνικός της σταχτοπούτας Μάλμε κάνει εριστικές δηλώσεις και ο Γαύρος ετοιμάζεται να “του δείξει”. Του δειξε πως η ταρίφα με τις σταχτοπούτες είναι στάνταρ. Τελικό 2-0.

 

 

Best of internet