Quantcast

Ποιο Eurogroup: Οι οπαδοί του Ηρακλή έχουν ήδη τυπώσει δικό τους νόμισμα

Η Αυτόνομη Θύρα 10 μόλις δήλωσε πως αποχωρεί από την Ευρωζώνη

felix

7 Ιουλίου 2015

Τα παιδιά είναι πολύ μπροστά: λίγες μέρες αφού ρίξανε μεγαλοπρεπές ΑΚΥΡΟ στους δανειστές, επανέρχονται δυναμικά. Σκεπτόμενοι το ενδεχόμενο του grexit, αποφάσισαν να πάρουν μέτρα ενίσχυσης της ανταλλακτικής οικονομίας για να βοηθήσουν τον κόσμο στην περίπτωση της χρεωκοπίας. Εδώ ολόκληρη η απολαυστική δήλωση:

Τη Κυριακή ο ελληνικός λαός σε συντριπτική πλειοψηφία είπε ένα τεράστιο ΟΧΙ!!! Ένα τεράστιο όχι στο φόβο!!! Όπως αναφέραμε και στην ανακοίνωση που βγάλαμε πριν το δημοψήφισμα, δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει αυτή η επιλογή. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση αυτό που είχε και θα έχει ανάγκη ο λαός είναι η αλληλεγγύη μεταξύ μας! Η αλληλεγγύη πρέπει να γίνει στ’ αλήθεια το όπλο μας και αυτό το όπλο να το κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Εδώ και καιρό προσπαθούμε να βρούμε τρόπους ώστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον στα βασικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί από εμάς. Μετά από πολλές ιδέες και συζητήσεις και έχοντας σαν παράδειγμα το λαό της Αργεντινής και τους τρόπους με τους οποίους αντιμετώπισε τα δικά του προβλήματα το 2001, πήραμε την απόφαση να εκδώσουμε το δικό μας νόμισμα ακολουθώντας τις αρχές της ανταλλακτικής οικονομίας!

Σαν Αυτόνομη Θύρα 10 αποχωρούμε από την ευρωζώνη και το ευρώ γιατί μας κουράσατε και μας πεινάσατε!!!

Αυτή είναι η καλύτερη δήλωση που έχει υπάρξει στον ελληνικό αθλητισμό. Ανεβάζουν μάλιστα και ένα βίντεο της εκπομπής Εξάντας για να την υποστηρίξουν:

Στη συνέχεια:

Το “ΗΡΑ” θα κυκλοφορήσει σε χαρτονομίσματα του ενός, των πέντε, των δέκα και των είκοσι “ΗΡΑ” και θα έχει τη παρακάτω μορφή!

Η λειτουργία του δικού μας νομίσματος είναι απλή και δίκαιη. Δεν υπάρχουν δανειστές, eurogroupκαι ΔΝΤ. Κάθε ένας έρχεται στο σύνδεσμο φέρνοντας οποιοδήποτε προϊόν του περισσεύει ή οποιαδήποτε υπηρεσία μπορεί και θέλει να προσφέρει. Αμέσως παίρνει το αντίτιμο του προϊόντος ή της υπηρεσίας από το σύνδεσμο σε “ΗΡΑ”. Αυτομάτως έχει αγοραστική δύναμη ίση με αυτά που προσέφερε. Τα “ΗΡΑ” που εξασφάλισε μπορεί να τα ξοδέψει αγοράζοντας προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν προσφέρει άλλοι τα οποία κοστολογεί ο σύνδεσμος.

Από την Τετάρτη 8/7 ξεκινάμε δοκιμαστικά να δεχόμαστε προϊόντα στα γραφεία του συνδέσμου μας στην Αριστοτέλους. Την επόμενη Δευτέρα 13/7 από τις 21:00 μέχρι τις 23:00 θα συγκεντρώσουμε όλα τα προϊόντα και θα μπορεί να ανταλλάξει τα “ΗΡΑ” που θα έχει στη κατοχή του με οτιδήποτε χρειάζεται. Θα κυκλοφορήσουμε αναλυτικό οδηγό λειτουργίας του “ΗΡΑ” στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 15/7.

Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα μας και κάποια στιγμή να φτάσουμε το επίπεδο στο οποίο έφτασε ο λαός της αργεντινής.

ΥΓ1: Οι Βρετανοί στη λίρα έχουν τη βασίλισσα τους, εμείς επειδή ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μας, δεν σταματάμε να γελάμε στα μούτρα της ιστορίας, επιλέξαμε τη δικια μας “βασίλισσα” να κοσμεί το νόμισμα μας, την θρυλική Χάιδω!!!

ΥΓ2: Μέχρι να μπει η νέα μας οικονομία σε μια σειρά δεν θα δεχόμαστε τρόφιμα τα οποία δεν είναι μακράς διαρκείας ή χρειάζονται ψυγείο.

image

ΉΡΑ λοιπόν, που θα φέρει πάνω του τη Χάιδω. Επιβεβαιώνεται αυτό που συζητάμε τόσο καιρό εδώ πέρα: ότι οι Γριές είναι οι μεγαλύτεροι θεοί που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα.

ΗΡΑ!

Best of internet