Quantcast

5 καλύτεροι Φρεντ που θα μπορούσε να έχει η Βραζιλία σε αυτό το Μουντιάλ

Όλοι τους λιγότερο άμπαλοι από το ταγάρι με το νούμερο 9

JR

10 Ιουλίου 2014

Brazil_vs_Germany,_in_Belo_Horizonte_02

Τελικά έγινε αυτό που πολλοί ήθελαν να γίνει σχεδόν κανένας δεν περίμενε να συμβεί. Η διοργανώτρια του Μουντιάλ έφαγε εφτά μέσα στο σπίτι της ένα βήμα πριν τον τελικό. Αν δεν είχε κάνει το σκορ 1-7, η εφτάρα του Ολυμπιακού στο Τορίνο θα ήταν σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα μιας και ήταν εκτός έδρας. Ως κλασικοί Βραζιλιάνοι, το κοινό στις εξέδρες αποδοκίμασε τον Φρεντ που δεν κατάφερε να βάλει οχτώ γκολ σε ένα παιχνίδι για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Τι φταίει όμως το παλικάρι που το μάζεψαν από την παραλία της Κόπα Καμπάνα και ο Φελιπάο τον έψησε πως είναι ο νέος Ρονάλντο; Το τμήμα σκάουτινγκ του Luben αναδεικνύει τις ευθύνες του προπονητή της Βραζιλίας και παρουσιάζει μερικούς άλλους Φρεντ που θα έκαναν τουλάχιστον ένα κοντρόλ σε έξι ματς:

 
 

Φρεντ Φλίντστοουν

 

Βαρύ φορ περιοχής που κρατάει με ευκολία τη μπάλα για να ανέβει η υπόλοιπη ομάδα, φέρνει λίγο και σε Μήτρογλου. Φοβερή σωματοδομή με απίστευτη ταχυδύναμη και δυνατά πόδια.
 
 

Φρεντ Ουέσλι

 

Ή αλλιώς “Ο Μάγος”, κλασικό παρατσούκλι βραζιλιάνου επιθετικού. Έχει εμπειρία από τα γήπεδα του σκληροτράχηλου quidditch και *προσοχή, προσοχή* μπορεί να κάνει τόσα πολλά μαγικά που έχει ανοίξει δικό του μαγαζί. Με μαγικά. Για μπάλα.
 
 

Φρέντι Μέρκιουρι

 

Έκανε σπουδαία καριέρα με τους Queen γιατί κανένας δεν κατάφερε να αναγνωρίσει το πραγματικό του ταλέντο. Αυτή η μουτσούνα είναι κλασική μπαλαδόφατσα. Οι φήμες λένε οτι δεν έχει πεθάνει και ασχολείται με αυτό που ήθελε από μικρό παιδί.
 
 

Φρεντ Τζόουνς

 

Ταχύτατος επιθετικός με μεγάλο διασκελισμό και απίστευτη αντοχή. Έχει καταπιεί χιλιάδες χιλιόμετρα στα βουνά του Ζέεφελντ και τα μακριά του πόδια τον κάνουν ικανότατο στο ψηλό παιχνίδι.
 
 

Fred the Red


Μπορεί η ομάδα του να έκανε απογοητευτική σεζόν, αλλά η εμπειρία του θα βοηθούσε τη Βραζιλία. Από το ’94 στη Γιουνάιτεντ έχουν περάσει από δίπλα του μεγάλοι παίχτες. Δεν θέλω να σκέφτομαι το κάζο που του έκανε ο Φαν Πέρσι.

Best of internet