Quantcast

Η κερδοφόρα 11αδα των ποδοσφαιροδημοτικών συμβούλων που κατεβαίνουν σε αυτές τις εκλογές

Δημοτικοί Σύμβουλοι έτοιμοι για τη σέντρα

Ελευθέριος Γώγος

11 Μαΐου 2014

endekada
 
 

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές οι  υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ποικίλουν σε επαγγελματικές δραστηριότητες. Αυτοί όμως που κλέβουν την παράσταση είναι εκείνοι που δίπλα στο όνομα τους στα ψηφοδέλτια λέει Πρώην ποδοσφαιριστής. Έχει άλλη αίγλη. Ξέρεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς αυτούς τους ανθρώπους που στα 90s δώσαν την ψυχή τους στις στάνες που είχαμε έχουμε για γήπεδα. Για να διαφημίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε λοιπόν την καλύτερη ποδοσφαιρική ενδεκάδα που κατεβαίνει στις εκλογές. Μια ενδεκάδα που στα ντουζένια της σήκωνε Μουντιάλ. Καλή πολιτική σταδιοδρομία τους ευχόμαστε.

 
 

Αντώνης Νικοπολίδης – Τερματοφύλακας

nikopolidis_nearos_c

Ο κηπουρός είναι το τελευταίο μεγάλο όνομα που κατεβαίνει με τον Μώραλη στον Πειραιά. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Αντώνης πείσθηκε να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια, αφού του εγγυήθηκαν ότι σε περίπτωση καλής θητείας, θα επιστρέψει στον πάγκο του Θρύλου για να γίνει ο καινούριος Sir Takis

 
 

Ντίνος Κουής – Σέντερ Μπακ

Ο Ντίνος Κουής είναι ένας ζωντανός θρύλος για τον Άρη Θεσσαλονίκης. Τίτλο μπορεί να μην κέρδισε αλλά και οι Αρειανοί πρέπει να έχουν κάποια σημαία. Αρχικά έπαιζε ως παίκτης κέντρου και αργότερα ως ανασταλτικός μέσος. Τον βάζουμε στην άμυνα όμως καθώς στα τελευταία χρόνια της καριέρας του έπαιξε με επιτυχία και στη θέση του λίμπερο. Μετά και από την επιτυχημένη του καριέρα ως προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με τα κοινά. Κατεβαίνει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Κεντρικής Μακεδονίας στο πλευρό του Τζιτζικώστα

 
 

Μανώλης Ρουμπάκης – Αριστερό Μπακ

335585

Ένα αριστερό μπακ που άφησε εποχή στον Βάζελο (4 συμμετοχές) και που νομίζαμε ότι παίζει μπάλα ακόμα κατεβαίνει σαν δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εμπειρία του σε ΟΦΗ και Εργοτέλη θα τον βοηθήσουν σίγουρα στις δημόσιες σχέσεις.

 
 

Άκης Ζήκος – Κεντρικό Χαφ

ΖΗΚΟΣ -1

“Ντανιέλ και Κριστόφ εσύ; Το μοναδικό Έλληνα που έχει παίξει σε τελικό τσουλού εγώ!” φέρεται να είπε ο Κακλαμάνης στον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο πρώην Νεοδημοκράτης βασίστηκε στον πρώην άσσο της ΑΕΚ για ένα μη μνημονιακό αύριο καθώς είναι γνωστό το μίσος του Άκη για τους Γερμανούς και συγκεκριμένα τον Ρεχάγκελ.

 
 

Κώστας Νεμπεγλέρας – Κεντρικό Χαφ

nebegleras

Το νούμερο ένα όνομα της σύγχρονης αλλά και σύντομης ποδοσφαιρικής ιστορίας της ομάδας των τυρόγαλων δεν θα μπορούσε να μην λείπει από τις δημοτικές εκλογές της Λάρισας.

 
 

 Μιχάλης Παυλής – Σέντερ Φορ

pavlis
Όταν διαβάσαμε ότι θα κατέβαινε στις εκλογές του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας σαν δημοτικός σύμβουλος, υποθέσαμε ότι θα είναι μαζί με τον Γεωργαμλή. Κάναμε λάθος γιατί θα είναι μαζί με το αντίπαλο δέος του Λύσανδρου, τον Γιώργο Αράπογλου.

 
 

Λύσανδρος Γεωργαμλής – Δεξί Μπακ

Ο αρχηγός της 11αδας ξεκάθαρα. Το μοναδικό πρόσωπο που δεν κατεβαίνει σαν δημοτικός σύμβουλος αλλά σαν δήμαρχος. Ο Λύσανδρος είναι ο μόνος άνθρωπος που ξεκίνησε πρώτα σαν προπονητής και μετά σαν βοηθός προπονητής. Μάλλον κατάλαβε ότι οι πάγκοι δεν είναι για αυτόν και από την στιγμή που δεν μπορεί να οργώσει στο γήπεδο πια, προτίμησε τον χώρο της Πολιτικής. Για αυτό κατεβαίνει σαν Δήμαρχος (που αλλού) στην Νέα Φιλαδέλφεια.

 
 

 Γιώργος Αμανατίδης – Σέντερ Μπακ

aman
Για τον Γιώργο Αμανατίδη δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι ήδη δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά και θα είναι σίγουρα και την επόμενη τετραετία. Θεωρείται επιτυχημένη η πρώτη του θητεία με highlight την είσοδο του με φωνές σε δημοτικό συμβούλιο, φορώντας φόρμα του Ολυμπιακού.

 
 

Ντανιέλ Μπατίστα – Επιθετικό Χαφ

batista_314206899

O Ντανιέλ έχει εισχωρήσει στην πολιτική για τα καλά και δεν το έχουμε καταλάβει. Μετά την αποτυχημένη του υποψηφιότητα με την Ντόρα πριν δύο χρόνια, επιστρέφει με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο για να του μάθει τους βασικούς κανόνες της μπάλας μάλλον

 
 

Γιώργος Τουρσουνίδης – Αμυντικό Χαφ

Ο κεντρικός ογκόλιθος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να μπει στην Πολιτική και να υλοποιήσει το μόττο των Οπαδών του ΠΑΟΚ. Δηλαδή μια τζατζίκι και μια πατάτες στους οπαδούς για να απαλύνει τους πόνους τους από της μελλοντικές καζούρες της ομάδας της Θεσσαλονίκης

 
 

Κριστόφ Βαζέχα – Σεντερ Φορ

berg

Περιμένουμε πως και πως το flyer του που θα γράφει “Μετά τα άπειρα γκολ που πέτυχα με τον Παναθηναϊκό, είμαι έτοιμος να σκοράρω και στον Δήμο Αθήνας, Ψηφίστε Άρη”

Αναπληρωματικοί

090414171702_2672

Best of internet