Quantcast

LUBEN ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα ντοκουμέντα της πλευράς Ψωμιάδη, που αλλάζουν τα πάντα στη δίκη για τα στημένα ματς!

Είναι πράγματι ο Μάκης Ψωμιάδης πιο αθώος κι από νεογέννητο μωρό;

Leo Ellion

22 Οκτωβρίου 2013

 

Από τη στιγμή που δεν κελάηδησε τελικά ο Τσοχατζόπουλος, η δίκη για τα στημένα έγινε η τελευταία ελπίδα του έθνους για λίγο σκληρό δικαστικό δράμα. Φαινόταν να τα έχει όλα: μαφιόζους να μιλάνε αλανιάρικα στο τηλέφωνο, σελέμπριτι αθλητές με βρώμικα μυστικά, άπληστους διαιτητές, στοιχηματζίδικα στη Σιγκαπούρη και, κυρίως, πολύ Μάκη Ψωμιάδη.

Κι όμως, απ’ την αρχή της δίκης ως τώρα, τίποτα δε δούλεψε. Οι μέρες περνούσαν, οι καταθέσεις πολλαπλασιάζονταν και ένας-ένας οι μάρτυρες έπαιρναν το λόγο, ορκίζονταν στο Ευαγγέλιο και συμφωνούσαν στο ίδιο πράγμα: πως ο Μάκης είναι λάδι. Το καλύτερο παιδί. Ένα κόσμημα του χώρου, της χώρας και των θηλαστικών εν γένει. Η απορία είναι λογική: τι συμβαίνει εδω; Είναι δυνατόν να λένε όλοι τους ψέματα;

 

Μόλις χτες, η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ανακοίνωσε πως “όντως, παίζει τον Μπουρούση να τον κουμπώνει ο Μητσικώστας”. Το κλίμα της δίκης έχει αρχίσει να γυρνάει για τα καλά. Και είναι μόνο η αρχή: το Luben εξασφάλισε και δημοσιεύει πρώτο απ’ όλους τον επόμενο γύρο αποκαλύψεων, τα 13 ντοκουμέντα που έχει στα χέρια της η υπεράσπιση και πρόκειται να καταθέσει μέσα τις επόμενες μέρες. Το επίμαχο υλικό αποτελείται από 13 φωτογραφίες που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν τον αληθινό Μάκη Ψωμιάδη, όπως τον έζησαν από κοντά οι μάρτυρες της δίκης του:

 


ψωμιάδης_1

ψωμιάδης_2

 

 

ψωμιάδης_3

 

 

ψωμιάδης_4

 

ψωμιάδης_5

 

ψωμιάδης_6

ψωμιάδης_7

ψωμιάδης_8

ψωμιάδης_9

ψωμιάδης_10




ψωμιάδης_11

ψωμιάδης_12

ψωμιάδης_13

 

 

credit για τις εικόνες  1, 2, 3, 4, 6, 7 και 10: AF

Best of internet