Quantcast

Ο Μπέιλ τρολάρει τη Ρεάλ που τον πληρώνει για να παίζει γκολφ

Μετράει μέρες στη Μαδρίτη και αυτό βγαίνει προς τα έξω

THE NEWSROOM

20 Νοεμβρίου 2019

Κάθε μέρα και πιο αποφασισμένος να περάσει το 2020 μακριά από τη Μαδρίτη εμφανίζεται ο Ουαλός χομπίστας, Γκάρεθ Μπέιλ, ή έστω αυτό μπορεί κανείς να συμπεράνει βλέποντας τις χθεσινές εικόνες από τα πανηγύρια των Ουαλών για την πρόκριση στο Euro 2020.

Η Ουαλία κέρδισε τους Ούγγρους με 2-0 για τα προκριματικά του Euro εξασφαλίζοντας την πρόκριση της στην τελική φάση της διοργάνωσης και όπως ήταν φυσικό οι Βρετανοί πανηγύρισαν που άλλο ένα καλοκαίρι δεν θα παίξουν στην ίδια διοργάνωση με τον Κώστα Μανωλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Στα πλαίσια της γενικότερης ευφορίας, οι παίχτες της Ουαλίας, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο Μπέιλ, εθεάθησαν να κρατάνε μια ουαλική σημαία που έγραφε “Ουαλία, γκολφ, Μαδρίτη. Με αυτή τη σειρά“, κάτι που κανείς θα μπορούσε να συσχετίσει με τις προτεραιότητες του Γκάρεθ Μπέιλ αυτή την περίοδο της ζωής του.

Μόνο ο γερο-Γιοβάισα και ο Γιάννης Τσιλιγγίρης θα πόνταραν τα λεφτά τους στο ότι ο Ουαλός θα συνεχίσει να είναι παίχτης της Βασίλισσας για πολύ ακόμα. Το πιθανότερο είναι ο Μπέιλ να αφήσει τον Μπεκ του Παναθηναϊκού απελπιστικά μόνο, στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που πληρώνονται για να μην κάνουν τίποτα.

Best of internet