Quantcast

Οι παίχτες της Κοπεγχάγης γυμνάζονται ακούγοντας “Πού ξαπλώνεις πού κοιμάσαι”, έξω πάμε καλά

Εξάγουμε πολιτισμό και στη Δανία

THE NEWSROOM

17 Οκτωβρίου 2019

Ο ελληνικός πολιτισμός θριαμβεύει σε κάθε ευκαιρία, αγαπητοί φίλοι, και έναν τέτοιο θρίαμβο του ανώτερου πολιτισμού μας έζησαν σήμερα στη μακρινή Σκανδιναβία οι παίχτες της Κοπεγχάγης.  Οι πρωταθλητές Δανίας περνάνε καλά κατά την εκγύμναση τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω, κάτι που προκύπτει και από το story που ανέβασε σήμερα στο Instragram ο αμυντικός της ομάδας Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Ο πολιτογραφημένος Σουηδός αμυντικός της Κοπεγχάγης ανέβασε βίντεο από την πρωινή εκγύμναση της ομάδας στο οποίο ακούγεται το ποιοτικό τσιφτετέλιΠου ξαπλώνεις πού κοιμάσαι” της Φαίης Ρουμπίνη, υπό τους ήχους του οποίου βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση οι συμπαίχτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον σύλλογο που εδρέυει στη δανέζικη πρωτεύουσα υπάρχει μια ελληνόφωνη παροικία αποτελούμενη από τον Έλληνα Κάρλος Ζέκα, τον Σουηδό Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο και τον Κύπριο Πιέρο Σωτηρίου. Αυτό είναι το σημερινό βίντεο από το γυμναστήριο της ομάδας:

Ελπίζουμε αυτός ο τρόπος εξάσκησης να μην ευθύνεται για το γεγονός ότι η Κοπεγχάγη έχει 3 ήττες στις 5 πιο πρόσφατες αγωνιστικές.

 

Best of internet