Quantcast

Με μια παραγγελία σουβλάκια εγκαινιάστηκε σήμερα το VAR στην Superleague

Το ντεμπούτο του VAR στη χώρα μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ελληνικό

THE NEWSROOM

24 Αυγούστου 2019

Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε μια καλύτερη αρχή για την τεχνολογία του Video Assistant Referee στη χώρα μας, αγαπητοί φίλοι, από αυτή που απολαύσαμε σε ζωντανή σύνδεση κατά τη διάρκεια του αγώνα  Λαμία – ΠΑΟ σήμερα στην όμορφη Φθιώτιδα. Η καινοτομία αυτή που εισήχθη στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια για να περιορίσει τις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις (μπορεί και όχι), θα κοσμεί και τα ελληνικά γήπεδα τη σεζόν 2019-20 με αποτέλεσμα να έχουμε και VAR και Μπίσεσβαρ.

Αυτό που έκλεψε όμως την παράσταση σε αυτή τη νέα αρχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν μια παραγγελία σουβλάκια που έσκασε από το πουθενά στις οθόνες των Ελλήνων φιλάθλων που παρακολουθούσαν τον αγώνα Λαμία-ΠΑΟ. Συγκεκριμένα, στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που η μετάδοση της ΕΡΤ έδειξε την αίθουσα ελέγχου του VAR, το σύμπαν συνωμότησε ώστε να καταφθάσει στο βανάκι μια παραγγελία με σουβλάκια, χαρίζοντας μας αυτή την υπέροχη τηλεοπτική στιγμή:

Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι πιο cult από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ωστόσο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το ποδόσφαιρο έρχεται δεύτερο, αφού κάτι παρόμοιο έχουμε δει σε μπασκετική μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου:

Πάντως ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια για τη σεζόν 2019-20 που άρχισε επίσημα σήμερα στην Ελλαδάρα μας:

Τrailer της Αθλητικής Κυριακής

Το νέο trailer της Αθλητικής Κυριακής >> https://luben.tv/videos/146967

Gepostet von Abaluben am Dienstag, 13. März 2018

Best of internet