Quantcast

Με κοστούμι και γραβάτα είπε “άντε γεια” στον Τσίπρα ο Τάκης Τσουκαλάς

Το πιο “no politica” αντίο στον απερχόμενο πρωθυπουργό

THE NEWSROOM

9 Ιουλίου 2019

Πολλοί περίμεναν η πιο extreme μεταμόρφωση του Τάκη Τσουκαλά να είναι το κόψιμο  της μακριάς του κόμης σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα, , κάτι που ο ίδιος υποσχέθηκε αλλά τελικά δεν τήρησε.

Ωστόσο η σοκαριστικότερη αλλαγή στην εμφάνιση του ερυθρόλευκου influencer έλαβε χώρα στη χθεσινή εκπομπή των Τάκη και Άκη, με αφορμή την εκλογική ήττα του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές της Κυριακής. Ο Τάκης εμφανίστηκε στην έναρξη του χθεσινού “Άντε Γεια” ντυμένος σαν νεκροθάφτης, φορώντας γραβάτα και κοστούμι.

Εσεις αγαπουλες παρακολουθειτε ποιοτικες εκπομπες ή μονο τατη?

Gepostet von Σπύρος Κοντογιώργης am Dienstag, 9. Juli 2019

Σε ένα απίστευτο σολάρισμα, ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού και αθλητικός αναλυτής είπε τον πόνο του για την απερχόμενη κυβέρνηση κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για το κλείσιμο της εκπομπής του, τον χαρακτηρισμό του ως ρατσιστή, τον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού, τη συμφωνία των Πρεσπών και τις πυρκαγιές στο Μάτι. Η αλήθεια είναι πως μάλλον δεν είναι ο μόνος φίλος του Ολυμπιακού που αισθάνεται δικαιωμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα, αν κρίνουμε από αυτό το no politica πρωτοσέλιδο ερυθρόλευκης οπαδικής εφημερίδας:

Ή αυτό το προφητικό πανό των φίλων της ομάδας:

Ο Τάκης έκλεισε την no politica εισαγωγή της εκπομπής του βγάζοντας τη γραβάτα και πετώντας την στην κάμερα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί ο Όσκαρ Γκαρσία ή να τιμωρηθεί το στούντιο με εκπομπή κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα:

Best of internet