Quantcast

Ο Ουάρντα πήρε πούλο από την Εθνική Αιγύπτου για γυπαετισμό σε βαθμό κακουργήματος στο Instagram

Παρενοχλούσε μελαχρινάκια

THE NEWSROOM

26 Ιουνίου 2019

Παρελθόν από την εθνική ομάδας της Αιγύπτου αποτελεί ο γύπας Αμρ Ουάρντα, κατόπιν σημερινής απόφασης της αιγυπτιακής ομοσπονδίας. Ο παίχτης του ΠΑΟΚ εμπλέκεται μαζί με άλλους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές σε σκάνδαλο παρενόχλησης της Merhan Keller, μοντέλου από τη χώρα των Φαραώ.

 

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω ανακοίνωση της ομοσπονδίας, ο Ουάρντα πήρε τον πούλο εν μέσω Κόπα Άφρικα εξαιτίας της συνεχώς προβληματικής συμπεριφοράς του, και έτσι η Αίγυπτος συνεχίζει στη διοργάνωση με μόλις 22 παίχτες.

Η Keller δεν είναι το μόνο θύμα του Αιγύπτιου γύπα καθώς έχουν κυκλοφορήσει αρκετά screenshots από παρόμοια μηνυματάκια που ο Σαλάχ των φτωχών έστελνε σε ανυποψίαστα κοράσια από τους λογαριασμούς του στα social media.

Τα δυσάρεστα για τον Αιγύπτιο είναι ότι πέρα από την εθνική της χώρας του, προβληματισμένοι για τις εξελίξεις είναι και στον ΠΑΟΚ, και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν και από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Περίπτωση κατά την οποία θα μπορούσε να κάνει στροφή στην καριέρα του:

Best of internet