Quantcast

Η ΑΕΚ παρουσίασε τη νέα της φανέλα και μοιάζει με σήμανση εργοταξίου

Η φετινή εμφάνιση της ΑΕΚ είναι ακόμα ένας λόγος να μην ενθουσιαστούν οι οπαδοί της

THE NEWSROOM

20 Ιουνίου 2019

Τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν παρουσίασε σήμερα η ΑΕΚ στα social media, και η αλήθεια είναι ότι κέρδισαν τις εντυπώσεις για τους λάθος λόγους. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ένωση θα παίζει φορώντας φανέλες με διαγώνια ρίγα, οι οποίες θα μοιάζουν κάπως έτσι:

Το νέο σχέδιο δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους φίλους της Ένωσης, έδωσε όμως τροφή για υπέροχα σχόλια όπως τα παρακάτω:

Η αλήθεια είναι ότι με λίγη φαντασία, μπορείς να τις παρομοιάσεις με πολλά πράγματα, εκτός από φανέλες ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη Super League. Μάλιστα, παίχτηκε και αυτή η φωτογραφία που ενισχύει τα παραπάνω σχόλια, αφού ο Τσιντώτας με την πορτοκαλί στολή τερματοφύλακα θα μπορούσε να είναι ο κώνος:

Από την άλλη, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν μοιράζεται τους συγκεκριμένους προβληματισμούς και δείχνει ικανοποιημένη με αυτό που παρουσιάζει, σύμφωνα με την ακακοίνωση της:

Αποκάλυψη σήμερα της πρώτης φανέλας της ομάδας μας για τη σεζόν 2019-20!

Οι ποδοσφαιριστές μας την πρόβαραν με υπερηφάνεια λίγο πριν από το τέλος της περσινής σεζόν και φωτογραφήθηκαν στα Σπάτα μαζί με φιλάθλους, στο πλαίσιο του συμβολισμού για την κοινή πορεία ομάδας και κόσμου και τη νέα χρονιά, με στόχο βεβαίως την επίτευξη των στόχων της ΑΕΚ.

Όλοι μαζί, μία ομάδα!
Όλοι μαζί για την ομάδα μας!
Όλοι μαζί για το έμβλημα και τη φανέλα μας!
Our shirt, our history, our pride!

Στη δεύτερη σεζόν της συνεργασίας μεγάλων προοπτικών με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport, η ομάδα μας διατηρεί στην πρώτη της εμφάνιση την κιτρινόμαυρη ρίγα, αλλά με ιδιαίτερο σχεδιασμό και πρωτότυπες διαγώνιες ρίγες, κάτι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην 95χρονη Ιστορία της Ένωσης.

Πρόκειται για φανέλα αποκλειστικά σχεδιασμένη για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, την αισθητική και τις ανάγκες της ομάδας μας. Με μαύρα μανίκια που καταλήγουν σε κίτρινη λεπτομέρεια, ενώ διατηρείται η κίτρινη πλάτη, στο κάτω μέρος της οποίας υπάρχουν οι διαγώνιες ρίγες.

Φανέλα υψηλών ποιοτικών στάνταρ με τεχνολογία CS-COOL για αυξημένη κυκλοφορία αέρα, διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας και απορρόφηση υγρασίας.

Σε γνωστό ιντερνετικό καφενείο, του οποίου το όνομα δεν λέμε για να μην μας πούνε ΡΟΥΦ, οι φανέλες έχουν ήδη σχολιαστεί κάπως έτσι:

Στη Νέα Φιλαδέλφεια πάντως ανυπομονούν να τις φορέσει αυτός ο μύστης:

 

 

 

Best of internet