Quantcast

Στον CR7 δεν άρεσε που δεν αναδείχθηκε MVP του Nations League, και αυτό βγήκε προς τα έξω

Επίπεδο ξινίλας: 3,6 roentgen

THE NEWSROOM

10 Ιουνίου 2019

Η εικόνα του Κριστιάνο Ρονάλντο να σηκώνει κάποιο τρόπαιο κάθε άλλο παρά σπάνια μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ο Πορτογάλος GOAT μετράει 31 κούπες στην καριέρα του, από τις οποίες τις 12 τις σήκωσε αφού πάτησε τα πρώτα “άντα”. Οι εποχές που έκλαιγε σε τελικούς και ευθυνόταν για αυτό ο Άγγελος Χαριστέας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τον CR7, ο οποίος χθες σήκωσε και το Ιντερτότο των Εθνικών UEFA Nations League.

Υπό τις οδηγίες του καρπουζά από το Εστορίλ, η Πορτογαλία κέρδισε τους Ολλανδούς στο Ντραγκάο και σήκωσε ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αν όμως κάτι χάλασε τη γιορτή για τον CR7 είναι το βραβείο του MVP το οποίο δόθηκε στον συμπαίχτη του, Μπερνάρντο Σίλβα. Ο star της Γιουβέντους φαίνεται σε ένα βίντεο να μην είναι και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, την ώρα που οι υπόλοιποι παίχτες της Πορτογαλίας συγχαίρουν τον 24χρονο μέσο για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίχτη:

 

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει γίνει viral και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από fans και haters του Ronaldo. Η αλήθεια έιναι όμως ότι έχουν καταμετρηθεί και υψυλότερες τιμές ξινίλας τόσο στον Πορτογάλο μύστη όσο και στο αντίπαλο του δέος.

 

Best of internet