Quantcast

Η Τσέλσι έριξε τεσσάρα στην Άρσεναλ, στο Λονδίνο τελικά κατέληξε ο τίτλος του Europa League

Ο Σωκράτης δεν πέρασε τους Ζήκο, Μήτρογλου, Τζιόλη και Τζαλακώστα σε κατακτήσεις ευρωπαϊκών

THE NEWSROOM

30 Μαΐου 2019

Ισοπεδωτική ήταν η Τσέλσι στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού του Europa League και με σκορ 4-1 επικράτησε της Άρσεναλ στο Μπακού, κατακτώντας το δεύτερο Europa League της ιστορίας της, μετά από αυτό του 2013.

Ο Αρμένιος σταρ της Άρσεναλ Χενρίκ Μχιταριάν ήταν από τους τυχερούς που δεν ταξίδεψαν ως το Αζερμπαϊτζάν για να φάνε τέσσερα από την Τσέλσι, αν και η αποφυγή του ταξιδιού έγινε για τους λάθος λόγους, και συγκεκριμένα εξαιτίας της πολιτικής κόντρας μεταξύ Αζέρων και Αρμένιων.

Τα γκολ της Τσέλσι πέτυχαν οι Ζιρού (49′), Πέδρο (60′) και Αζάρ (65′, 72′), ενώ το γκολ της τιμής για τους Κανονιέρηδες πέτυχε ο Αϊόμπι στο 69′.

We loved that finish too, Pedro! 💙

Gepostet von Chelsea Football Club am Mittwoch, 29. Mai 2019

🔥 Eden Hazard strikes again! 🔥THE BLUES HAVE FOUR!!! 😱

Gepostet von Chelsea Football Club am Mittwoch, 29. Mai 2019

Οι ευχές στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο από τους συμπαίχτες του στην εθνική αλλά και από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έπιασαν τόπο και έτσι ο Έλληνας αμυντικός δεν μπόρεσε να σπάσει την κατάρα των Ζήκου, Τζιόλη και Μήτρογλου που αγωνίστηκαν σε ευρωπαϊκούς τελικούς χωρίς να κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο.

Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Λίβερπουλ και Τότεναμ, στη Μαδρίτη το Σάββατο.

Best of internet