Quantcast

Να πληρώνεσαι για να παίζεις Manager είναι η dream job που τώρα μπορείς να διεκδικήσεις

Ακονίστε τα βιογραφικά σας και ετοιμαστείτε για συνέντευξη

THE NEWSROOM

29 Μαΐου 2019

Αν διαβάζοντας αυτή την πρόταση είναι η πρώτη φορά που συναντάτε τα ονόματα To Madeira και Maxim Tsigalko, τότε αγαπητοί φίλοι μπορείτε να παραλείψετε τη συνέχεια αυτού του άρθρου για να αξιοποιήσετε κάπως αλλιώς τα επόμενα λεπτά της ζωής σας.

Αν όμως, έχετε φτάσει στη σεζόν 2070 παίζοντας το FM 2018 ή έχετε χωρίσει εξαιτίας του εθισμού σας στον συγκεκριμένο τίτλο, ή εν πάση περιπτώσει έχετε βαρεθεί τη δουλειά που κάνετε και μάλιστα χάσατε αυτή εδώ την θέση εργασίας, τότε τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Η SI Games σας δίνει την πραγματικά συγκλονιστική ευκαιρία για μια αλλαγή καριέρας.

Είναι σίγουρο ότι έχετε λιώσει άπειρα οκτάωρα παίζοντας FM χωρίς να πληρώνεστε, οπότε γιατί να μην κάνετε το ίδιο με τη διαφορά ότι θα βγάζετε πλέον και λεφτά; Αγγελία της εταιρείας που παράγει το Football Manager ζητάει άτομο για να εργαστεί με πλήρη απασχόληση ως δοκιμαστής – αξιολογητής του επόμενου Football Manager, με έδρα το Stratford.

 

Επειδή έχετε ήδη ψηθεί, παρακάτω είναι κάποιες απαιτήσεις που θέτει η SI για την θέση. Κάθε υποψήφιος λοιπόν θα πρέπει:

-Να παρέχει feedback γραπτά και προφορικά για το gameplay και το ρεαλισμό του παιχνιδιού ώστε να βελτιωθεί το τελικό προϊόν.

-Να συντάσσει σαφείς, συνοπτικές αναφορές σφαλμάτων.

-Να δοκιμάζει νέες λειτουργίες κατά το σχεδιασμό και να επιβεβαιώνει τις διορθώσεις σε υπάρχοντα λάθη.

-Να παρουσιάζει ευελιξία στην αλλαγή μεταξύ mobile και tablet εκδόσεων του παιχνιδιού.

Και το σημαντικότερο, τη θέση μπορούν να διεκδικήσουν και πολίτες χωρών που εξέλεξαν ευρωβουλευτή κάποιον που έχει χειρόγραφες επιστολές του Ιησού.

Καλό θα ήταν όμως να βιαστούν οι ενδιαφερόμενοι γιατί ήδη έχουν εμφανιστεί αρκετοί μνηστήρες της θέσης.

Best of internet