Quantcast

Το VAR ίσως κάνει ντεμπούτο στον τελικό κυπέλλου, θα χρειαστεί και για τα μπάχαλα στην κερκίδα

Είναι πολύ πιθανό ο τελικός του ΟΑΚΑ να έχει και VAR και Μπίσεσβαρ

THE NEWSROOM

19 Απριλίου 2019

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη που αφορά τον τελικό του κυπέλλου που θα γίνει στις 11 Μαΐου προκύπτει από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, αφού είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά την τεχνολογία του VAR στη χώρα μας σε λίγες εβδομάδες στο ΟΑΚΑ.

Η νέα αυτή τεχνολογία που έχει αρχίσει σταδιακά να εφαρμόζεται σε κάποια πρωταθλήματα στο εξωτερικό, είναι προγραμματισμένη να εφαρμοστεί από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν και στην Ελλάδα, όμως γίνονται κινήσεις να τη δούμε νωρίτερα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που θα είναι μάλλον για τρίτη σερί χρονιά το ζευγάρι του τελικού. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ήδη γίνει μάρτυρες μιας ανθρώπινης εκδοχής του στο περσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ όταν οι παίχτες της ΑΕΚ άλλαξαν την απόφαση του Κομίνη και τελικά δεν μέτρησε το γκολ του Βαρέλα.

Οι παίχτες της ΑΕΚ σε ρόλο ανθρώπινου VAR

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδρούσαν οι παίχτες και οι οπαδοί των δύο ομάδων αν στις καθυστερήσεις του τελικού η νέα αυτή τεχνολογία ακύρωνε κάποιο γκολ που θα έκρινε τον τίτλο, όπως έγινε στο πρόσφατο Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ.

via Spiros Roidos

Gepostet von Abaluben am Mittwoch, 17. April 2019

Πάντως ακόμα και αν απουσιάσει αυτή η νέα τεχνολογία στον φετινό τελικό, θα δούμε έναν παίχτη με τον οποίο κάνει ομοιοκαταληξία.

Best of internet