Quantcast

Απονομή κούπας την Κυριακή ενέκρινε η Superleague, χιλιάδες ρετσίνες μπήκαν στο ψυγείο

Αναρωτιόμαστε τί θα μπορούσε να πάει στραβά και να χαλάσει αυτή την όμορφη γιορτή

THE NEWSROOM

16 Απριλίου 2019

Είναι επίσημο, αγαπητοί φίλοι, το πρωτάθλημα είναι πιο κοντά από ποτέ στο να βρεθεί βορείως των Τεμπών και η Superleague συμφώνησε στο αίτημα του ΠΑΟΚ να γίνει η απονομή από την 29η αγωνιστική στην Τούμπα, εφόσον το επιτρέψει το αποτέλεσμα των επίδοξων πρωταθλητών απέναντι στο καμάρι της Βοιωτίας, στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19.00.

Ο Δικέφαλος του Βορρά όπως όλα δείχνουν θα ισοφαρίσει στις 21 Απριλίου τον Ντιντιέ Ντομί σε κατακτήσεις πρωταθλημάτων Ελλάδας και όπως είναι λογικό τα ψυγεία πέριξ του γηπέδου του ΠΑΟΚ αναμένεται να γεμίσουν με ρετσίνες, όσο δεν γέμισε ποτέ με τρόπαια η τροπαιοθήκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Η διοργανώτρια αρχή ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα του ΠΑΟΚ να ταξιδέψει το τρόπαιο του πρωταθλητή στην Τούμπα με δεδομένο ότι, ακόμα και αν χάσει από τον Λεβαδειακό, καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να εξασφαλίσει μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Αυτή είναι η ανακοίνωση της Λίγκας:

“Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Πρόεδρος Δ.Σ. της Super League εξελέγη ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το τελετουργικό απονομής του τροπαίου της πρωταθλήτριας ομάδας στον ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με το Λεβαδειακό, αν το αποτέλεσμα του αγώνα είναι τουλάχιστον ισόπαλο.

3/ Ομόφωνα αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση του αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού “Φίλοι Βαζέχα-Α.Ε. Χαλανδρίου”, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου 2019, στο γήπεδο “Νίκος Πέρκιζας”, ο οποίος θα διεξαχθεί υπέρ των πυροπλήκτων στο Μάτι”.

Αναρωτιόμαστε τί θα μπορούσε να πάει στραβά και να χαλάσει αυτή την όμορφη γιορτή.

 

 

Best of internet