Quantcast

Παρουσιαστής ρωτάει τον Πικέ για τις συνευρέσεις του, αυτός αναρωτιέται αν μετράνε κι αυτές στο Μπερναμπέου

Ο Πικέ έπαθε Μπόγρη σε χιουμοριστική εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης

THE NEWSROOM

29 Μαρτίου 2019

Ο Ζεράρ Πικέ είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς παγκοσμίως, αλλά η κλάση του δεν περιορίζεται μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αφού θα έλεγε κανείς ότι είναι και παγκόσμιας κλάσης troll. Κάτι που επιβεβαίωσε με την παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή La Resistencia στην πατρίδα του, όπου έδωσε πόνο στις απαντήσεις του παρουσιαστή David Broncano.

Ο Καταλανός στόπερ ρωτήθηκε πόσο συχνά τον βρέχει τον τελευταίο μήνα και η απάντηση του σίγουρα δεν άρεσε στη Μαδρίτη, αφού ζήτησε διευκρίνιση για το αν μετράνε και οι συνευρέσεις του στο Μπερναμπέου. Για την ιστορία η Μπάρτσα έκανε δύο νίκες μέσα στη Μαδρίτη τον τελευταίο μήνα, νικώντας τους Μερένχες τόσο για το κύπελλο στις 27/2 όσο και για το πρωτάθλημα στις 2/3.

☠️

Gepostet von Bleacher Report Football am Freitag, 29. März 2019

Από το στόχαστρο του Πικέ δεν ξέφυγε και η συντοπίτισσα Εσπανιόλ, για την οποία σχολίασε ότι έχει στην τράπεζα περισσότερα λεφτά από το μπάτζετ της. Για τους ισπανομαθείς, αυτή είναι το video με ολόκληρη τη συνέντευξη του Ζεράρ στον Ισπανό Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Αν έπρεπε πάντως να παρομοιάσουμε τον Πικέ με κάποιον Έλληνα αθλητή σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις του με τους αντιπάλους, θα διαλέγαμε άνετα τον Γιώργο Μπόγρη.

Best of internet