Quantcast

Εντωμεταξύ οι Βόσνιοι κατηγορούν τους παίχτες της Εθνικής γιατί άφησαν βρώμικα τα αποδυτήρια

Μάλλον μας πέρασαν για Ιάπωνες

THE NEWSROOM

28 Μαρτίου 2019

Οι παίχτες της εθνικής μας ομάδας έχουν συνηθίσει να τρώνε κράξιμο για τα κατά καιρούς άσχημα αποτελέσματα και το κακό ποδόσφαιρο που παίζουν, αλλά το να κατηγορούνται επειδή δεν σκούπισαν και σφουγγάρισαν τα αποδυτήρια είναι μια εντελώς νέα πραγματικότητα στην οποία πρέπει να προσαρμοστούν. Βοσνιακό site δημοσίευσε φωτογραφίες από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Ζένιτσα, και η αλήθεια είναι πως δεν δείχνουν και στην καλύτερη κατάσταση:

Πεταμένα ποτήρια και μπουκάλια και λάσπες παντού είναι η εικόνα στα αποδυτήρια του γηπέδου Bilino Polje όμως το γεγονός ότι δεν βλέπουμε ούτε μια γόπα τσιγάρου μας βάζει σε σκέψεις για το αν είναι όντως τα ελληνικά αποδυτήρια. Όπως και να ‘χει η φάση θυμίζει περισσότερο Αετό Σκύδρας ή Ελπίδα Χορτερού παρά γήπεδο στο οποίο παίζονται προκριματικά διοργάνωσης εθνικών ομάδων.

Ίσως αν οι συμπαθείς Βαλκάνιοι αντίπαλοι μας θέλουν περισσότερη φροντίδα από τους φιλοξενούμενους στα αποδυτήρια τους, θα πρέπει να ζητήσουν από τη FIFA να συμμετέχουν στις διοργανώσεις της Ασιατικής Ομοσπονδίας, όπου θα έχουν αντιπάλους τους σαφώς πιο νοικοκύρηδες Ιάπωνες.

 

Best of internet