Quantcast

Η Ξάνθη δεν σκοράρει ούτε με αίτηση, βγάζει ανακοίνωση ότι ενδιαφέρεται για τον Ογκουνσότο

Έμπειρο φορ από τον Άγιο Δομίνικο φέρνει ο Πανόπουλος

THE NEWSROOM

19 Μαρτίου 2019

Η Ξάνθη απείχε τον τελευταίο καιρό τόσο από τα γκολ όσο και από τις γραφικές ανακοινώσεις, και μπορεί για την επιθετική της αφλογιστία να αναζητάται ακόμα λύση, όμως στις γραφικές ανακοινώσεις η επιστροφή έγινε σήμερα με θεαματικό τρόπο. Η ακριτική ΠΑΕ, που είχε παραχωρήσει το μονοπώλιο των cringe worthy ανακοινώσεων στην Λάρισα και τον Αλέξη Κούγια, αποφάσισε σήμερα να σχολιάσει την κακή επιθετική της επίδοση και το έκανε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση στο site της ΠΑΕ, οι Θρακιώτες δηλώνουν ότι η ομάδα “δεν σκοράρει ούτε σε τέρμα ράγκμπι” και θα κινηθεί για την απόκτηση του φορμαρισμένου Πάτρικ Ογκουνσότο, που διαπρέπει στον αγωνιστικό χώρο του Survivor. Αυτή είναι η ανακοίνωση της άσφαιρης ΠΑΕ:

Η Ξάνθη έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Δεν σκοράρει ούτε σε (τέρμα) ράγκμπι.

Με βάση αυτά τα οποία βλέπουμε στο Survivor, η Ξάνθη τις επόμενες μέρες θα κινηθεί για την απόκτηση του Πατρίκ Ογκουνσότο σαν ελεύθερο παίκτη.

Η αλήθεια είναι ότι στην Ξάνθη μετράνε 4 αγωνιστικές χωρίς γκολ ενώ έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ στα τελευταία 9 ματς πρωταθλήματος. Πάντως αν δεν τους κάτσει η φάση με τον Νιγηριανό από τα Ανώγεια, Πάτρικ Ογκουνσότο, καλά θα κάνουν να μην ασχοληθούν με την περίπτωση του Μανώλη Σιώπη:

Best of internet