Quantcast

Ο ΠΑΟ κέρδισε το ντέρμπι στο μπάσκετ 0-20, ο Ολυμπιακός πήρε το αίμα του πίσω με 0-3 στο ποδόσφαιρο

Δύο ντέρμπι ήταν προγραμματισμένα για σήμερα, μαντέψτε πόσα ολοκληρώθηκαν

THE NEWSROOM

17 Μαρτίου 2019

Το ότι ζούμε στην ομορφότερη χώρα του σύμπαντος πάνω κάτω το γνωρίζουμε αγαπητοί φίλοι, όμως καλό είναι πού και πού να μας το υπενθυμίζει η ίδια η πραγματικότητα. Με αυτό που συνέβη σήμερα στα δύο ντέρμπι αιωνίων ο ελληνικός αθλητισμός ξεπέρασε τον εαυτό του, καθώς από τα δύο ντέρμπι που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, το ένα δεν άρχισε καν και το άλλο δεν ολοκληρώθηκε.

Gepostet von Abaluben am Sonntag, 17. März 2019

Κι ενώ στο μπασκετικό ντέρμπι η μη διεξαγωγή ήταν αναμενόμενη, στο ποδοσφαιρικό υπήρχε το στοιχείο της έκπληξης, με τον αγώνα να διακόπτεται δύο φορές, μια φορα΄στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου εξαιτίας επίθεσης στον πάγκο του Ολυμπιακού από οπαδούς και μια δεύτερη και οριστική στο 70ο λεπτό.

Μετά από δακρυγόνα που έπεσαν σε επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και οπαδών εκτός γηπέδου, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο έγινε αποπνικτική με τις δύο ομάδες να αποσύρονται στα αποδυτήρια. Ακολούθησε κυριακάτικος περίπατος μερίδας των οπαδών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το event περιλάμβανε και πρόβα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Ο Γερμανός διαιτητής αφού ζήτησε εκκένωση του γηπέδου, κάτι που δεν επιτεύχθηκε σε απόλυτο βαθμό, τελικά πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά τον αγώνα λόγω μη ύπαρξης των κατάλληλων συνθηκών για τη διεξαγωγή του.

Για όσους ασχολούνται με ασήμαντες λεπτομέρειες, κάπου ανάμεσα στις διακοπές είχαμε και ένα γκολ του Γκερέρο στο 53′ με κεφαλιά:

Προλαβαίνουμε να ζήσουμε κι άλλες συγκινήσεις στις 5 αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη.

 

Best of internet