Quantcast

Ο ΠΑΟΚ είναι η υπερτυχερή ομάδα που προβάλλεται συνέχεια κατά σύμπτωση σε εκπομπή του Open

Ο Γιώργος Μίνος αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Open

THE NEWSROOM

7 Μαρτίου 2019

Οι απίστευτες συμπτώσεις, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης. Για παράδειγμα, η κυρία που κέρδιζε σε όλους τους διαγωνισμούς των πρωινάδικων, από ντολμαδοπαρασκευαστές μέχρι iphone, ή ο Γιώργος Αυτιάς που είχε κάθε μέρα τον ίδιο ακριβώς διάλογο με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, λες και μιλούσε με κάποιο video.

Σε αυτές τις περίεργες κι όμως πραγματικές καταστάσεις, ήρθε να προστεθεί και κάτι που παρατήρησε και αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα“. Συγκεκριμένα, σε πρωινή εκπομπή του Open γίνονται συχνά ζωντανές συνδέσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν φίλοι του ΠΑΟΚ. Ανάμεσα στα άλλα περιστατικά, ένας φίλος του ΠΑΟΚ που διαβάζει το πρωί εφημερίδες σε ένα περίπτερο στην Ομόνοια (η οποία όσο να ‘ναι δεν απέχει και δύο στάσεις μετρό από το γήπεδο της Τούμπας), η μια λατέρνα στολισμένη με σύνθημα για τον ΠΑΟΚ.

Αυτό είναι το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη:

Οι χέιτερς βέβαια θα πούνε ότι αυτή η τυχαία προβολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης σχετίζεται με το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Open ανήκει στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, κάτι μάλλον τραβηγμένο σαν σενάριο.

Όπως και να ‘χει, θα θέλαμε να δούμε και τον Γιώργο Μίνο στο πάνελ της συγκεκριμένης εκπομπής, αφού η συμμετοχή του στην Αθλητική Κυριακή έχει πιάσει ταβάνι, και καλό θα ήταν να τον θαυμάσουμε και σε κάτι διαφορετικό.

 

 

Best of internet