Quantcast

Τιναφτορε: Η σύζυγος του Βιεϊρίνια τον έντυσε σεφ που τρώει γαύρους στο Καραϊσκάκη

Περιμένουμε να δούμε και κρατς memes με πρωταγωνιστή τον αρχηγό του ΠΑΟΚ

THE NEWSROOM

11 Φεβρουαρίου 2019

Το να σηκώνεις πρωτάθλημα μετά από 35 χρόνια κερδίζοντας με εμφατικό τρόπο τον ανταγωνιστή σου, είναι κάτι που σίγουρα δικαιολογεί αρκετή καζούρα προς τον αντίπαλο, και κάπως έτσι είναι η φάση από χθες βράδυ στα σόσιαλ μίντια των παιχτών του ΠΑΟΚ, αλλά και των συζύγων τους.

Η Ελληνίδα σύζυγος του Βιεϊρίνια, Βάσω Βεργίδου, ανέβασε στο Instagram ένα story στο οποίο εμφανίζεται ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ως σεφ στο Καραϊσκάκη να τρώει γαύρο.

Το εν λόγω story απέκτησε τη δημοσιότητα που του αναλογεί, και η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν άρεσε ιδιαίτερα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Η αγάπη πάντως που τρέφουν οι Θεσσαλονικείς για το συγκεκριμένο ψάρι είναι δεδομένη, αφού το έχουμε ξαναδεί σε πάγκους στο γήπεδο της Τούμπας.

Το επόμενο βήμα είναι να δούμε και κρατς memes με πρωταγωνιστή τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν, το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι αντίστοιχο της μεγάλης χθεσινής επιτυχίας, με παραδείγματα όπως αυτό του Μάτος που το έριξε στο χορό μέσα στα αποδυτήρια.

Ενώ και μια παρέα παιχτών της ομάδας τραγούδησε το “We are the champions” σε μαγαζί όπου δείπνησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Best of internet