Quantcast

Ο Φορτούνης που διακρίνεται στο FIFA 19 είναι το καλύτερο ερυθρόλευκο πρωτοσέλιδο του 2019

Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει

THE NEWSROOM

8 Φεβρουαρίου 2019

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα που μας εκπροσωπεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φορώντας κοντομάνικα, δυστυχώς για τους αλλόθρησκους, είναι η ωμή πραγματικότητα. Η ΑΕΚ έκανε ένα διδακτικό 0 στα 6 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε δύο φορές από τη Βίντι και έμεινε εκτός συνέχεια στο Europa.

Όμως η εκπροσώπηση της χώρας μας στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα δεν περιορίζεται μόνο στις διοργανώσεις της UEFA, αφού χάρη στον Κώστα Φορτούνη, το ελληνικό ποδόσφαιρο διαφημίζεται και στον χώρο των video games. Ο Τρικαλινός μέσος, πέτυχε στις 30 Ιανουαρίου χατ τρικ απέναντι στη Λάρισα του Αλέξη Κούγια (λίγες μέρες πριν ο τελευταίος ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο) και κατάφερε να μπει στην Ultimate Team του FIFA 19, και να ανεβάσει τη βαθμολογία του στο 81 overall.

Χάρη στο χατ τρικ του εναντίον της ΑΕΛ, ο Κώστας Φορτούνης έχει επιλεγεί στην κορυφαία ομάδα της εβδομάδας στο FIFA 19….

Gepostet von Olympiacos FC am Donnerstag, 7. Februar 2019

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μάλιστα και σχετικό tweet για την πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα διάκριση του Φορτούνη. Ωστόσο η προβολή αυτής της επιτυχίας δεν θα μπορούσε να μη γίνει και πρωτοσέλιδο από την ερυθρόλευκων φρονημάτων εφημερίδα “ΓΑΥΡΟΣ” που κρεμάστηκε σήμερα στα περίπτερα έτσι:

Σίγουρα δεν είναι και η πιο γνώριμη εικόνα για μια αθλητική εφημερίδα να έχει ως πρώτο θέμα μια εβδομαδιαία διάκριση ενός ποδοσφαιριστή στο FIFA 19 αλλά από τον κόκκινο οπαδικό τύπο έχουμε δει και χειρότερα:

 

Best of internet