Quantcast

Ο Κούγιας αποχωρεί από την ΑΕΛ, θα μας λείψουν οι ανακοινώσεις του

Ίσως βέβαια η αποχώρηση του να είναι σαν την τελευταία συναυλία των Scorpions στην Αθήνα

THE NEWSROOM

6 Φεβρουαρίου 2019

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο μετά τη σημερινή αιφνίδια απόφαση του Αλέξη Κούγια να εγκαταλείψει την ΑΕΛ και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο εμβληματικός ποινικολόγος που έχει εμπλακεί στα διοικητικά εννιά ποδοσφαιρικών ομάδων στην πλούσια παραγοντική πορεία του, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου με την οποία γνωστοποίησε την απόφαση του να αποσυρθεί από το ποδοσφαιρικό προσκήνιο. Ο Κούγιας δήλωσε σχετικά:

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση»

Κύριε Αστυνομικέ

Την ώρα που ο Αλέκος Κούγιας έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Best TV και το Σωτήρη Γεωργούντζο,φίλαθλος του Πανηλειακού του επιτέθηκε φραστικώς με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον οδηγήσει αργότερα στο τμήμα. Το cult στιγμιότυπο μεταδόθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή "Όλα στη Φόρα".

Gepostet von Sta Dixtya am Montag, 8. Dezember 2014

Η τελευταία πρόταση αποτελεί μαχαιριά στην καρδιά κάθε φίλου του αθλήματος στη χώρα μας, αφού αν την κάνει πράξη θα στερηθούμε διαμαντάκια όπως αυτό. Μένει να δούμε αν θα μαζευτούν τα απαραίτητα τυριά και χασίσια για τη διάδοχη κατάσταση της θεσσαλικής ομάδας.

Best of internet