Quantcast

Με μια επίσκεψη σε sex shop έκλεισαν τη βραδιά τους οι δράστες της επίθεσης στον Τζήλο μετά τον ξυλοδαρμό

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε σε τί αγορές προέβησαν

THE NEWSROOM

23 Ιανουαρίου 2019

Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία οι τρεις δράστες της επίθεσης στον διαιτητή Τζήλο. το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου στη Λάρισα. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το blog του Κυριάκου Θωμαΐδη, dikisports.blogspot.com, με τη βοήθεια δύο ερασιτεχνικών βίντεο οι αρχές έχουν αναγνωρίσει τους τρεις δράστες.

Τα βίντεο προέκυψαν από κάμερες ασφαλείας είτε της περιοχής που έγινε η επίθεση είτε της εθνικής οδού, και τα ευρήματα της έρευνας έχουν αρκετό ενδιαφέρον, αφού φαίνεται οι τρεις άνδρες που επιτέθηκαν στον Θανάση Τζήλο να ολοκλήρωσαν τη βραδιά τους παρκάροντας το λευκό Polo σε ένα sex shop, στο οποίο μπήκαν και οι τρεις και είναι άγνωστο αν και τί αγόρασαν.

Μάλλον ήταν ερεθισμένοι από την γεμάτη δράση ημέρα τους, θα έλεγε κανείς. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας από αυτούς, ο Δ.Μ. φέρεται να συνδέεται με τέσσερα άτομα του στενού περιβάλλοντος ιδιοκτήτη ΠΑΕ: έναν αντιπρόεδρο ΠΑΕ, έναν εξωδιοικητικό ποδοσφαιρικό παράγοντα, έναν συνοδό του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και έναν γνωστό οργανωμένο οπαδό.

Περιμένουμε με αγωνία τη σύλληψη των τριών δραστών, που αισιοδοξούμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 10yearchallenge του 2029.

Best of internet