Quantcast

Με πιτόγυρο και greek salad παρουσίασε η Βίλεμ τους Παυλίδη και Βρουσάι

Μένει να δούμε αν θα προκύψει κάποιος νέος Μαχλάς ή Χαριστέας στο ολλανδικό ποδόσφαιρο

THE NEWSROOM

18 Ιανουαρίου 2019

Η χώρα μας είναι πολύ περισσότερο  γνωστή για τον γύρο και τον μουσακά, παρά για τους ποδοσφαιριστές που παράγει, κάτι που μάλλον είχε κατά νου η ολλανδική Βίλεμ πριν ανακοινώσει την απόκτηση δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Οι Ολλανδοί θεώρησαν καλή ιδέα να προαναγγείλουν τη μεταγραφή των δύο ποδοσφαιριστών με ένα βιντεάκι που προβάλλει την ελληνική κουζίνα, ενώ και στα βίντεο όπου οι Βρουσάι και Παυλίδης προβάρουν τη νέα τους φανέλα υπάρχει ηχητική επένδυση με πενιές, ολοκληρώνοντας το ελληνικό στερεότυπο.

Οι δύο παίχτες είναι γεννημένοι το 1998, και στη Βίλεμ, που αγωνίζεται στην ολλανδική Eredivisie είναι αισιόδοξοι ότι θα δικαιωθούν για αυτή την επένδυση. Ο Βρουσάι αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παυλίδης αγωνιζόταν στην γερμανική Μπόχουμ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιορίς Ματάισεν, δήλωσε για τα δύο νέα αποκτήματα:

«Ο Βαγγέλης βρίσκεται στα ραντάρ μας από το καλοκαίρι, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τον αποκτήσουμε νωρίτερα. Ο Μάριος είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, αμφότεροι είναι σε πολύ μικρή ηλικία και πιστεύουμε στις δυνατότητές τους να γίνουν καλύτεροι».

Μένει να δούμε αν θα προκύψει κάποιος νέος Μαχλάς ή Χαριστέας στο ολλανδικό ποδόσφαιρο.

 

Best of internet