Quantcast

Έλληνες φίλοι του τένις τραγούδησαν “χόρτο μαγικό” σε αγώνα του Τσιτσιπά, μάλλον αφού το κατανάλωσαν πρώτα

Εξάγουμε cringe

THE NEWSROOM

14 Ιανουαρίου 2019

Με ένα σύνθημα του Παναθηναϊκού επέλεξαν οι ομογενείς φίλαθλοι να τονώσουν το ηθικό του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Open, και το αποτέλεσμα βγήκε αρκετα άβολο. Ο Τσιτσιπάς. όπως επίσης και η Σάκκαρη, προκρίθηκε στον β’ γύρο επικρατώντας με 3-1 σετ επί του Ιταλού, Ματέο Μπερετίνι, και έγινε ο πρώτος Έλληνας που σημειώνει νίκη στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Την παράσταση όμως έκλεψε το ελληνικό κοινό της Μελβούρνης, που παράλλαξε το γνωστό πράσινο σύνθημα “χόρτο μαγικό” για χάρη του 20χρονου Έλληνα τενίστα. Μάλιστα οι Ελληνόψυχοι φίλοι του αθλήματος δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό, αλλά φώναξαν και συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αλλά και το πατριωτικό “έτσι γαμάει ο Έλληνας” φτάνοντας το κριντζ σε δυσθεώρητα ύψη. Τα παρακάτω video είναι ενδεικτικά:

Ο Τσιτσιπάς δήλωσε για τη στήριξη που είχε από την ομογένεια:

“Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες ατμόσφαιρες στο τένις. Πέρυσι έπαιξα με τον Σαποβάλοβ και ήταν λίγο πολύ το ίδιο. Τους αρέσει ο θόρυβος όταν βρίσκονται στο γήπεδο.
Προσπαθούν να μεταδώσουν αυτή την ενέργεια στον παίκτη. Λατρεύω τους φιλάθλους. Είναι σίγουρα διαφορετικοί από φιλάθλους άλλων τουρνουά, αλλά εκτιμώ το πόσo νοιάζονται, σέβονται και αγαπούν αυτό που κάνουμε”.

Μπορεί το σύνθημα που τραγούδησαν προς τιμήν του να είχε παναθηναϊκή προέλευση, ο ίδιος πάντως δηλώνει φίλος της ΑΕΚ:

Το συγεκριμένο σύνθημα φαίνεται να είναι δημοφιλές στην Αυστραλία, όπως προκύπτει από αυτή την ομάδα ποδοσφαίρου με τους ομογενείες νεαρούς ποδοσφαιριστές κάγκουρες που επίσης το έχουν τραγουδίσει:

Η ώρα στην Αυστραλία είναι 9.20 π.μ. Καλημέρα στην ομογένεια μας.

Gepostet von Sta Dixtya am Montag, 9. November 2015

Best of internet