Quantcast

“Μακεδονία ξακουστή” έπαιξαν οι Σέλτικς στο γήπεδο τους, για κυβερνήτης Μασαχουσέτης θα κατέβει ο Ψωμιάδης μετά από αυτό

Ένα μικρό πατριωτικό παρτάκι στήθηκε στο παρκέ του Garden

THE NEWSROOM

22 Δεκεμβρίου 2018

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο πραγματοποιούν το καλύτερο τους ξεκίνημα στο NBA από το 1981 και μετά έχοντας κάνει 22 νίκες σε 31 ματς. Η πιο πρόσφατη τους νίκη έγινε τα ξημερώματα στη Βοστώνη, όπου νίκησαν με 120-107 τους Σέλτικς με τον Αντετοκούνμπο να σημειώνει 30 πόντους.

Πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις του συμπατριώτη μας, που εκτός των 30 πόντων είχε στο ενεργητικό του και 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κοψίματα, ελληνικό ενδιαφέρον είχε και ένα σκηνικό που στήθηκε στο παρκέ του Garden με παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές και ελληνικούς χορούς.

Το συγκεκριμένο χάπενινγκ λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο προς τιμήν της ομογένειας, ωστόσο εντύπωση έκανε η επιλογή του “Μακεδονία Ξακουστή” που τόσο ενθουσιασμό θα προκαλούσε στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Άδωνι και άλλες εγχώριες προοδευτικές δυνάμεις. Δείτε το video:

Παρά τις αντίθετες προσδοκίες που γεννήθηκαν από το άκουσμα του εν λόγω πατριωτικού άσματος, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην έδρα των Σέλτικς δεν παρακολούθησαν στη συνέχεια κάποια παρέλαση των ΛΟΚ, αλλά περιορίστηκαν στο να δουν έναν αγώνα μπάσκετ.

Ίσως εφεξής έξω από το γήπεδο των Σέλτικς θα πωλούνται και σημαίες της Βεργίνας

Best of internet