Quantcast

Ομάδα της Φθιώτιδας εύχεται χρόνια πολλά στις Νίκες, γιατί οι ήττες που συνήθως κάνει δεν έχουν ονομαστική γιορτή

Μπορεί στο γήπεδο να μην κερδίζει ποτέ, κέρδισε όμως μια θέση στην καρδιά μας

THE NEWSROOM

7 Δεκεμβρίου 2018

Οι ονομαστικές γιορτές και οι συνεπακόλουθες ευχές είναι μια καλή αφορμή να έρθεις κοντά με πρόσωπα με τα οποία έχεις χαθεί. Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και στον Α.Ο. Σκάρφειας, ομάδα που αγωνίζεται στο β’ τοπικό της Φθιώτιδας, μπας και σμίξουν με αυτή τη Νίκη με την οποία δεν έχουν καμία επαφή στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας κάνει 7 ήττες και μία ισοπαλία σε 8 ματς.

Έτσι, κάποιος θεούλης που χειρίζεται την σελίδα της ομάδας στο Facebook, σκέφτηκε να γράψει αυτό:

Με τη σειρά μας να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νίκες…ΑΚΟΜΑ και σ' αυτή που μετά από 8 αγωνιστικές δεν έχουμε πάρει!!! 😛

Gepostet von Α.Ο. Σκάρφειας am Donnerstag, 6. Dezember 2018

“Με τη σειρά μας να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους τους Νίκους και τις Νίκες…ΑΚΟΜΑ και σ’ αυτή που μετά από 8 αγωνιστικές δεν έχουμε πάρει!!! :P”.

Βαθειά υπόκλιση μπροστά σε αυτό το επικοινωνιακό μεγαλείο της ανερχόμενης δύναμης των ερασιτεχνικών γηπέδων, και ευχόμαστε τουλάχιστον μέσα στο 2019 να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη Νίκη, που απ’ ότι δείχνουν τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας μάλλον θα αργήσει να έρθει.

Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Άγιο Σεραφείμ, με το τελικό σκορ να είναι 5-1. Το γκολ της ομάδας μας σημείωσε με…

Gepostet von Α.Ο. Σκάρφειας am Sonntag, 2. Dezember 2018

Τελικά δεν το πήραμε το διπλό. Η ομάδα μας έχασε 2-1 από τον Α.Σ. Κομνηνό. Το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Dimitris…

Gepostet von Α.Ο. Σκάρφειας am Sonntag, 25. November 2018

Best of internet