Quantcast

Ο Βράνιες αποθεώνει τη μολότοφ του ΟΑΚΑ, το #vranjesout γίνεται αγαπημένο χάσταγκ στο Βέλγιο

VranjesOut στις Βρυξέλλες, VrajnesIn στη Νέα Φιλαδέλφεια

THE NEWSROOM

29 Νοεμβρίου 2018

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου αυτή τη στιγμή παραμένει το περιεχόμενο του εγκεφάλου του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός που με το που πάτησε το πόδι του στις Βρυξέλλες δεν σταμάτησε να αναπολεί τη Νέα Φιλαδέλφεια, τελικά τα κατάφερε να γίνει υποψήφιος αντικαταστάτης του Λαμπρόπουλου στην αγαπημένη του ΑΕΚ, μετά το κράξιμο που έφαγε από οπαδούς και διοίκηση της Άντερλεχτ για αυτό εδώ το ποστ.

Το αποθεωτικό ποστ στο Instagram για τα μπάχαλα του ΟΑΚΑ δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της Άντερλεχτ, οχι μόνο για τον προφανή λόγο ότι ένας ποδοσφαιριστής που προωθεί απροκάλυπτα τη βία δεν είναι και η καλύτερη διαφήμιση για τον σύλλογο στον οποίο ανήκει, αλλά και επειδή οι φίλοι των ¨μωβ” έχουν καλές σχέσεις με αυτούς του Άγιαξ. Επίσης, το συνεχές φλερτ του Βόσνιου με τους οπαδούς της Ένωσης είχε κουράσει τους πάντες  στη νέα του ομάδα.

Αρχικά ο παίχτης κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση του συλλόγου με τον προπονητή της Άντερλεχτ να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Βόσνιου από την προπόνηση της Τετάρτης:

«Η απουσία του σχετίζεται με τραυματισμό και όχι με αυτή την υπόθεση. Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο και δεν ξέρω τι θα κάνει ο σύλλογος, αλλά οι άνθρωποι κάνουν λάθη κι εκείνος είναι άνθρωπος. Θα το συζητήσουμε μαζί του και με τη διοίκηση, θέλω να μάθω γιατί το έκανε αυτό».

Ωστόσο οι διαστάσεις που πήρε το θέμα και το hashtag #VranjesOut που έγινε trend στο Twitter δεν άφησαν πολλά περιθώρια στη διοίκηση του βέλγικου club που αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στη λίστα των υπό παραχώρηση παιχτών.

 

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο βαψομαλλιάς βράχος της άμυνας να πακετάρει τα βρακιά με τους μαιάνδρους και να επιστρέψει στα γνώριμα λημέρια της Νέας Φιλαδέλφειας για να αναπληρώσει το δυσαναπλήρωτο κενό του Λαμπρόπουλου στην κιτρινόμαυρη άμυνα, μετά από τις πρόσφατες εκκαθαρίσεις του Τίγρη.

Προς το παρόν, δυσαναπλήρωτο παραμένει και το κενό που δημιούργησε στο Instagram το κλείσιμο του λογαριασμού του:

Best of internet