Quantcast

Ολόκληρη αγωνιστική της Α1 για να μην παιχτεί στο στοίχημα ανέβαλε η ΕΠΣ Μακεδονίας

Όταν πας ταμείο με Θύελλα Περιστερώνα

THE NEWSROOM

26 Νοεμβρίου 2018

Όσοι απορούσατε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος μερακλής του στοιχήματος, η απάντηση δόθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, αγαπητές φίλες και φίλοι, με την είδηση ότι ολόκληρη αγωνιστική στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας  συμπεριλήφθηκε σε κουπόνι στοιχήματος ρώσικης εταιρείας.

Έτσι όποιος Ρώσος τζογαδόρος είχε όνειρο ζωής να ποντάρει σε ένα Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Σοχού ή σε ένα ντέρμπι Μελιτέας – Θερμαϊκός Θέρμης, στοιχηματική εταιρεία με έδρα τη Ρωσία και δραστηριότητα σε όλα τα Βαλκάνια, συμπεριέλαβε ολόκληρη την αγωνιστική στο κουπόνι της για να του δώσει αυτή την ευκαιρία.

Ωστόσο, η ευκαιρία για πλουτισμό μέσω των τοπικών αγώνων της Θεσσαλονίκης έγινε γρήγορα αντιληπτή από την άμεμπτη μακεδονική ΕΠΣ και η αντίδραση ήταν άμεση, καθώς ανακοινώθηκε ότι οι αγώνες δεν θα διεξαχθούν.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας αποφάσισε εκτάκτως να αναβληθούν όλοι οι αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 25/11/2018 επειδή οι αγώνες αυτής της κατηγορίας συμπεριελήφθησαν σε εταιρία στοιχήματος».

Είναι απορίας άξιο τί πληροφορίες μπορεί να είχαν οι μπουκ του ξανθού γένους για έναν αγώνα που διεξάγεται σε ένα λασπωμένο τερέν στην Πολίχνη, καλό θα ήταν πάντως οι τζογαδόροι να μην παρασύρονται και να παίζουν με μέτρο όπως ο δήμαρχος του Μονακό:

Best of internet