Quantcast

Οι παίχτες του Ατρόμητου πόζαραν με 9 κουταβάκια που ψάχνουν “Ατρόμητη υιοθεσία”

Εξαιρετική πρωτοβουλία από την ομάδα του Περιστερίου

THE NEWSROOM

20 Νοεμβρίου 2018

Μια υπέροχη φιλοζωική πρωτοβουλία πήρε η ομάδα του Ατρομήτου, που βοηθάει 9 αδέσποτα κουταβάκια να βρουν μια νέα οικογένεια. Η ομάδα του Περιστερίου αξίζει όλα τα respect όχι μόνο για την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα οπου μετράει ήδη 10 αγώνες χωρίς ήττα δείχνοντας την πλάτη της σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και για την κίνηση να περιθάλψει αδέσποτα σκυλάκια που βρέθηκαν παρατημένα στο Περιστέρι.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ατρόμητος ζητάει από κάθε ενδιαφερόμενο να δει τα κουταβάκια από κοντά και να τα πάρει σπίτι του, προσφέροντας τους μια “Ατρόμητη υιοθεσία“. Τα χαριτωμένα τετράποδα βρέθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας όπου φωτογραφήθηκαν στην αγκαλιά των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου αλλά και του προπονητή, Νταμίρ Κάναντι. Αυτή είναι η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Με 9 υπέροχα κουταβάκια πόζαραν οι παίκτες και το επιτελείο της ΠΑΕ Ατρόμητος παροτρύνοντας τον κόσμο της ομάδα και όχι μόνο για να σώσει μια αδέσποτη ψυχή από το δρόμο.

Με σύνθημα «Για μια Ατρόμητη υιοθεσία» η ομάδα μας αγκάλιασε για μια μέρα τα 9 μικρά σκυλάκια που βρέθηκαν παρατημένα στο Περιστέρι και φροντίζονται από ομάδα εθελοντών που ψάχνουν για υπεύθυνες υιοθεσίες.

Η φροντίδα των μικρών τετράποδων φίλων μας είναι ευθύνη όλων και γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους του ενδιαφερόμενου να δουν από κοντά τα αξιαγάπητα μικρά κουταβάκια και να πάρουν τη μεγάλη απόφαση για φροντίδα και μέριμνα με μια υιοθεσία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 6946127460 & 6977589891 και με τη φιλοζωϊκή σελίδα στο Facebook: Faidrinho’s Strays.

Αυτή η κίνηση της ομάδας μας έρχεται να προστεθεί στις υπόλοιπες φιλοζωικές ενέργειες με κορυφαία αυτή της φροντίδας δυο μικρών τετράποδων που βρέθηκαν πριν από 8 μήνες έξω από το προπονητικό κέντρο Μαζαράκη.

Η οικογένεια του Ατρομήτου αγκάλιασε τα δυο μικρά κουταβάκια και τους δημιούργησε τις καλύτερες προϋποθέσεις περίθαλψης, φιλοξενίας και φροντίδας όλο αυτό τον καιρό.

Πλέον τα δυο μικρά σκυλάκια αποτελούν κομμάτι της ομάδας μας και καθημερινά φροντίζουμε για την καλύτερη φροντίδα τους.

Best of internet