Quantcast

Μέχρι τον Άρειο Πάγο έφτασε η χάρη του Τσουκαλά: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελέας

-Έλα Τάκη, από Άρειο Πάγο εισαγγελέας

THE NEWSROOM

19 Νοεμβρίου 2018

Η ρατσιστική μαλακία που εκστόμισε ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Θανάση Αντετοκούνμπο δεν πέρασε τελικά στο ντούκου όπως ενδεχομένως θα ήθελε ο ερυθρόλευκος παρουσιαστής. Έτσι, μπορεί να στερηθήκαμε τον Τάκη από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως όπως όλα δείχνουν, θα τον χορτάσουν τα δικαστήρια.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, διέταξε σήμερα την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας, για να διαπιστωθούν παραβάσεις του αντιρατσιστικού νόμου στην περιβόητη επίθεση του Τσουκαλά στον Θανάση Αντετοκούνμπο, στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει.

Για να φτάσουμε σε αυτή την εξέλιξη, είχαν προηγηθεί οι ενέργειες τόσο του ΕΣΡ που κάλεσε τον τηλεοπτικό σταθμό Extra σε απολογία όσο και της γενικής γραμματέως ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μαρίας Γιαννακάκη, που ζήτησε παρέμβαση του Αρείου Πάγου για το συμβάν.

Τα πράγματα έχουν εμφανώς ζορίσει για τον αγαπημένο influencer της ερυθρόλευκης κερκίδας. Υπάρχει βέβαια και αυτό εδώ το video όπου ο Τάκης φαίνεται να έχει ένθερμους υποστηρικτές από την αφρικανική ήπειρο.

Best of internet