Quantcast

H UEFA σκέφτεται να μεταθέσει το Ch.L. τα Σαββατοκύριακα για να βλέπουμε τις Τετάρτες Λαμία – Λεβαδειακό

Πίτσα – μπύρα – GNTM τις Τρίτες

THE NEWSROOM

12 Νοεμβρίου 2018

Το μεσοβδόμαδο τρίπτυχο πίτσα – μπύρα – μπάλα ίσως αντικατασταθεί από πίτσα – μπύρα – GNTM, αν ισχύουν οι αλλαγές που φημολογείται ότι εξετάζει η UEFA για τις ημέρες διεξαγωγής του Champions League. Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αφού μας άλλαξαν την κλασική ώρα έναρξης 21.45, θέλουν τώρα να μας πάρουν τις Τρίτες και τις Τετάρτες, σε μια προσπάθεια να αντιδράσουν στη φημολογούμενη δημιουργία ευρωπαϊκής Super League στα χνάρια της μπασκετικής Ευρωλίγκας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής AS, αν τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προχωρήσουν στη δημιουργία της Super League, οι FIFA και UEFA θα απαντήσουν μεταθέτοντας τις ημέρες διεξαγωγής του UCL για να αναγκάσουν τις ομάδες να δίνουν αγώνες πρωταθλήματος μεσοβδόμαδα. Δεν ξέρουμε πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση, σύμφωνα όμως με το ίδιο δημοσίευμα η UEFA θα βρει απέναντι της Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία που είναι αρνητικές στο να παίζονται τα πρωταθλήματα τους μεσοβδόμαδα.

Άσχημα τα νέα για τον ΠΑΟΚ που περίμενε τόσα χρόνια να ακούσει τον ύμνο του Champions League στην Τούμπα ένα βράδυ Τρίτης.

Best of internet