Quantcast

Αυτός ο αιματοβαμμένος πιτσιρικάς Τέρι Μπούτσερ είναι η καλύτερη Halloween αμφίεση του 2018

Λαμπρό μέλλον

THE NEWSROOM

1 Νοεμβρίου 2018

Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι το Χάλογουιν είναι αποκλειστικά ελληνική γιορτή, όμως όπως και το Θενκσγίβινγκ και η Μπλακ Φράιντεϊ, τα τελευταία χρόνια γιορτάζονται από όλο και περισσότερους λαούς. Και αν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει ιδέες για μια επιτυχημένη αμφίεση, ένας πιτσιρικάς από την Αγγλία κέρδισε κάθε ανταγωνισμό επιλέγοντας να ντυθεί Τέρι Μπούτσερ.

Ο αιμόφυρτος Άγγλος αμυντικός, που χρειάστηκε να κάνει 9 ράμματα σε έναν αγώνα απέναντι στους Σουηδούς για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 1990, έχει μείνει στις συνειδήσεις των Άγγλων φιλάθλων ως ένας cult ήρωας – ζωντανό παράδειγμα του κλισέ “ματώνω για τη φανέλα”, και η αλήθεια είναι πως κάθε ποδοσφαιρόφιλος έχει δει έστω και μια φορά τις παρακάτω φωτογραφίες.

Ο Μπούτσερ, που το επίθετο του (ελληνιστί Χασάπης) ήταν τόσο ταιριαστό με τη θέση του σέντερ μπακ που αγωνιζόταν όσο και αυτό του Μιχάλη Μπακάκη με τη θέση του δεξιού μπακ, ενέπνευσε τον ανήλικο συμπατριώτη του με το αποτέλεσμα να μην απογοητεύει καθόλου:

Μάλιστα βρήκε και μεγαλύτερους σε ηλικία μιμητές, χωρίς την ίδια επιτυχία.

Περιμένουμε τον πρώτο Έλληνα πιτσιρικά που θα ντυθεί Ευθύμης Κουλούρης.

Best of internet