Quantcast

H γιαγιά του προέδρου του ΟΦΗ και όχι ο Τουρέ ήταν ο MVP, σύμφωνα με τον παράγοντα

Γιαγιά Μπούση – Γιάγια Τουρέ 1-0

THE NEWSROOM

22 Οκτωβρίου 2018

Ο Μιχάλης Μπούσης, νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΦΗ, είναι ωραίος τύπος και τον αγαπήσαμε ήδη όταν τον είδαμε με αυτό το σακάκι:

Στην πρώτη του παρουσία ως προέδρου στις κερκίδες του Γεντί Κουλέ είδε την ομάδα του να νικάει τον Ολυμπιακό με 1-0 κάνοντας την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από 6 άκαρπες προσπάθειες. Μετά τη λήξη του ματς, με το αποτέλεσμα να αρέσει ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη αφού ο ΠΑΟΚ ξέφυγε 6 βαθμούς από τον συνδιεκδικητή του τίτλου, ο Μπούσης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Αθλητικής Κυριακής. Οι δηλώσεις όπως ήταν φυσικό περιστράφηκαν γύρω από τον θρίαμβο του ΟΦΗ, ωστόσο ο πρόεδρος μας ξάφνιασε λίγο όταν είπε ότι έβαλε το χέρι της και η γιαγιά του, που πέθανε πριν ένα χρόνο.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και όλους τους παίχτες και ιδιαίτερα τη γιαγιά μου γιατί σήμερα ήταν το μνημόσυνο της γιαγιάς μου, ένας χρόνος που πέθανε και έβαλε το χέρι της και μας βοήθησε σήμερα”

Με τους 3 βαθμούς που έδωσε στον κρητικό σύλλογο, η γιαγιά του προέδρου δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Γιάγια Τουρέ.

Best of internet