Quantcast

Ο ακούραστος Τοχούρογλου παίζει ακόμα μπάλα και σαρώνει τα βραβεία

Δεν σταματάει να βραβεύεται ο καραφλοχεταίος Μπουφόν

THE NEWSROOM

18 Οκτωβρίου 2018

Όχι τόσο για την ικανότητα του ως τερματοφύλακα αλλά γιατί τερματίζει το καλτόμετρο, ο Κυριάκος Τοχούρογλου είναι μια θρυλική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, που απολαμβάνει τη συμπάθεια του φιλάθλου ελληνικού κοινού. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού οδεύει πλέον στα 47 του, όμως ως άλλος Τζίτζι Μπουφόν αρνείται να παραδώσει τα όπλα και αγωνίζεται ακόμα σε χαμηλή κατηγορία της Αυστραλίας.

Ο καραφλοχεταίος κέρβερος παίζει για την Gladesville Ryde Magic, ημιεπαγγελματική ομάδα που αγωνίζεται στα χαμηλά πατώματα του αυστραλιανού soccer, στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα πριν εκτοξευτεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις καρδιές μας τη δεκαετία του ’90. Ο Τοχούρογλου μάλιστα παραμένει απόλυτα μάχιμος, έστω και σε αυτή την κατηγορία, και βραβεύεται για τις επιδόσεις του πιο συχνά από το δίδυμο Ρονάλντο-Μέσι. Μετά τις χρονιές 2012, 2013, 2014 και 2015, ο Ελληνοαυσραλός βραβεύτηκε και φέτος για 5η φορά με το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της National Premier League 3, και εχει κάθε λόγο να ποζάρει όλο καμάρι με το βραβείο – χρυσό γάντι και ένα τσιγάρο στο στόμα.

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μέχρι να το αποφασίσει ο Γερμανός, ο Τοχούρογλου θα τον περιμένει πίνοντας το αγαπημένο του ουίσκι.

Best of internet