Quantcast

Χούλιγκανς του πληκτρολογίου τραμπουκίζουν τον διαιτητή του Άρης-ΠΑΟΚ γιατί ξέρουν πού μένει

Play good re tagari

THE NEWSROOM

18 Οκτωβρίου 2018

Όπως είναι γνωστό, μετά τον περυσινό τελικό κυπέλλου τον οποίο σφύριξε ο Νταβίδ Μπορμπαλάν, φέτος αποφασίστηκε όλα τα ματς μεταξύ του big-4 να σφυρίζονται από ξένους διαιτητές. Και επειδή ο Άρης δεν δέχεται τον όρο big-4 στον οποίο περιλαμβάνεται ομάδα με λιγότερα πρωταθλήματα από αυτόν, κατόπιν απαίτησης των νεοφώτιστων, ορίστηκε ξένος διαιτητής και για το Άρης-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης.

Δεν ξέρουμε αν τελικά κάποια στιγμή θα καθιερωθεί να σφυρίζονται από ξένους διαιτητές όλα τα ματς των big-16, προς το παρόν όμως για το κλάσικο της Θεσσαλονίκης ορίστηκε ο Ιταλός Ντανιέλε Ντόβερι. Καθώς οι φίλοι των δύο αιωνίων της Θεσσαλονίκης διψάνε για αίμα, δεν άργησαν να ανακαλύψουν σελίδα με το όνομα του Ιταλού ρέφερι στο Facebook και να τη μετατρέψουν σε πεδίο μάχης.

Οι ιντερνετικοί χούλιγκανς απαιτούν με τα αιχμηρά τους σχόλια μια δίκαιη διαιτησία την Κυριακή, προειδοποιώντας παράλληλα τον Ιταλό ότι ξέρουν το αμάξι του και τη διεύθυνση του σπιτιού του. Δεν λείπουν μάλιστα και σχόλια – παραγγελίες για το αποτέλεσμα του αγώνα ώστε οι τζογαδόροι να πιάσουν το ακριβές σκορ. Επειδή τα λόγια είναι φτώχεια, παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιο χαρακτηριστικές παρεμβάσεις των Μακεδόνων χούλιγκανς στην σελίδα του άρχοντα του ντέρμπι:

 

Τουλάχιστον αν το ματς έρθει 3-3, θα ανταμειφθεί με έναν πατσά κοιλιά-πόδι. Είναι ένα κίνητρο.

Best of internet