Quantcast

Παίχτης του Απόλλωνα μας ενημερώνει ότι έχει να γαμήσει ένα μήνα

Δύσκολα τα πράγματα

THE NEWSROOM

15 Οκτωβρίου 2018

Οι επιδόσεις στο κρεβάτι του 29χρονου Αργεντίνου εξτρέμ, Ματίας Ντεφεδερίκο, είναι δυστυχώς ανάλογες των επιδόσεων της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο, και ο ίδιος δεν νιώθει ότι υπάρχει κάποιος λόγος να το κρύψει. Ο Λατίνος ε̶ρ̶α̶σ̶τ̶ή̶ς̶ π̶ο̶δ̶ο̶σ̶φ̶α̶ι̶ρ̶ι̶σ̶τ̶ή̶ς̶ παγκίτης του Απόλλωνα δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στη Σούπερλιγκ, και ενώ θα περίμενε κανείς ότι εφόσον δεν παίζει μπάλα, κάπως αλλιώς θα περνάει το χρόνο του στην Ελλάδα, ο Ματίας απέκλεισε και το σεξ από τα πράγματα που κάνει στην όμορφη χώρα μας.

Σε στόρι που ανέβασε στο Instagram ζήτησε από τους πολυάριθμους fans του να του κάνουν ερωτήσεις, και όταν μια εξ αυτών ήταν «από πότε έχεις να κάνεις σεξ;», η απάντηση ήταν ειλικρινής: “Πάνω από ένα μήνα”.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι βρίσκεται με 25 ακόμα άντρες στα 3-5 Πηγάδια όπου το τελευταίο δεκαήμερο κάνουν μια μίνι προετοιμασία εν όψει της δύσκολης συνέχειας στη Σούπερλιγκ. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να το δουλεύει το εργόχειρο γιατί η κατάσταση φαίνεται να είναι απελπιστική.

Ο Ντεφεδερίκο έχει απασχολήσει πρόσφατα τα ΜΜΕ της πατρίδας του μετά από το χωρισμό του με τη Σίντια Φερνάντες και τις υπέρογκες απαιτήσεις της τελευταίας για διατροφή:

Best of internet